<

Поки одні боронять землю, інші — її плюндрують: в Іваничах посеред поля влаштували стихійне сміттєзвалище

18:35 | 6.11.2023 / Іваничі, Новини / , /
Перегляди
1440
/ 1 коментар

Просто посеред поля відразу за Іваничами мешканці створили стихійне сміттєзвалище. Величезні купи побутових відходів видніються здалеку і, ймовірно, лежать тут чимало часу.

Поки одні боронять землю, інші — її плюндрують. Попри війну, деякі жителі селища не зраджують своїх звичок і далі засмічують земельні ділянки. Зокрема, стихійне звалище утворили в полі за ветлікарнею.

Про факт засмічення території розповів місцевий волонтер Ігор Маковський. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

“Стидно навіть робити такий пост, але треба! Люди, схаменіться!!! Для чого загаджуєте селище? Є сміттєзвалище, а також є служби, які збирають сміття! Треш”, – зауважив, обурений волонтер.

Мережу розлютила така ситуація, користувачі почали активно коментувати знімки.

“Жах”, “Худоба”, “Свині”, “А я хочу, щоб вони нормально голосували, а тут мізків на сміття немає”, “Думаю, що невеличкий штраф розміром тисяч 7-8, зупинив би цей безлад”, “Яке свинство!!! Люди гірші за тварин в 1000 раз”, “То може пора депутатам взятися за таких не добросовісних людей?”, – написали вони.

Коментатори зійшлись в одному: просто у людей нема совісті, от і назбирали таку гору непотребу. А Ольга Вадас повідомила, що на Залізничній вулиці люди наклали схожі гори сміття.

“На Залізничній те саме. Зробили злив, щоб не затоплювало, так люди скоро сміттям закидають той рів. Ніяк не схаменуться”, – нарікає вона.

Яна Майборода порекомендувала звернутись до державної екологічної інспекції свого регіону. А Ольга Кузнець закликала іваничівців схаменутись і не засмічувати власний дім.

“Обуренню немає меж! Ми хочемо в Європу, хочемо затишку, комфорту їздимо по цивілізованих країнах, захоплюємося красою їхніх міст, а самі гадимо, де попало, бо так нам зручно! Люди схаменіться, бо це є наш дім!”, – наголосила вона.

Прибирати сміттєзвалище ніхто не квапиться. Відходи гниють на сонці та сприяють розмноженню паразитів. Однак проблема зникне лише тоді, коли у людей з’явиться свідомість, і вони перестануть самі створювати смітники там, де живуть!




один коментар
  1. може то сміттєпереробну фабрику започатковують а всі прибутки направлятимуть на борону земель!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота