<

Показали, як укріплюють найбільш загрозливі ділянки кордону на півночі

14:12 | 26.10.2023 / Новини / /
Перегляди
185
/ Коментарі відсутні

На північному кордоні України проводяться заходи з підвищення щільності мінно-вибухових загороджень.

Про це командування Об’єднаних сил Збройних сил України повідомляє у фейсбуці.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомився з ходом інженерного обладнання та мінування найбільш загрозливих ділянок прикордонних районів Північної операційної зони.

“Ми працюємо над збільшенням мінно-вибухових загороджень на всій протяжності державного кордону в Північній операційній зоні. Нам немає різниці, чи це державний кордон з республікою Білорусь, чи з російською федерацією – це наші вороги. Тож кордон мінуємо щільно, скрізь, де є загроза нападу противника”, – наголосив Наєв, коментуючи загальну обстановку на північному кордоні.

Безпосередньо на цій ділянці зараз відбуваються заходи з підвищення щільності наших мінно-вибухових загороджень. Головна мета – зробити державний кордон непрохідним для ворожих сил, і сапери цим займаються цілодобово.

Як заявив командувач, кожне мінно-вибухове загородження, кожне мінне поле обов’язково має прикриватися загальновійськовим підрозділом для того, щоб військовослужбовці вогнем своєї зброї та озброєння не дозволяли саперним підрозділам ворога здійснювати спроби розмінування мінних полів.

Відповідно, мінні поля убезпечують підрозділи від наступальних дій ворога.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Вересня, Неділя
7 Вересня, Субота