<

Подоляк про «візит» Путіна в Маріуполь: злочинця завжди тягне на місце злочину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 19.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
297
/ 1 коментар

Президент рф як організатор убивств тисяч маріупольців нібито приїхав «милуватися» руїнами міста.

Про це пише УНІАН.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував візит підозрюваного у скоєнні воєнних злочинів президента Російської Федерації Володимира Путіна до окупованого Маріуполя.

“Злочинця завжди тягне на місце злочину. Поки країни цивілізованого світу заявляють про арешт “режисера війни” у разі перетину кордону, організатор убивств тисяч маріупольських родин приїхав милуватися руїнами міста і братніми могилами. Цинізм і відсутність каяття”, – написав Подоляк у твітері.

19-го березня Кремль раптово заявив, що Путін нібито вперше нібито відвідав Маріуполь. За версією пропагандистів, диктатор побував у житловому комплексі “Невський”, який побудували росіяни, поговорив з “жителями” і навіть “сходив у гості” до однієї сім’ї “за її запрошенням”.

При цьому Кремль не показав жодного фото та відео із чіткими доказами того, що Путін дійсно був у місті. Згодом пропагандисти показали дивне відео з Маріуполя. Втім, Путіна на кадрах не впізнати.

Для диктатора влаштували шоу з масовкою під час нібито його візиту в Маріуполь. Пропагандисти зібрати кілька людей, яких видали за місцевих жителів. Вони прославляли “царя” і дякували “за побєду”




один коментар
  1. Саме цікаве ,як маріупольське прокацапське бидло дякувало путіну за визворлення і таких любителів рускага мира на Донбасі 50%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця