<

Поцупив будівельні інструменти на понад 8,5 тисяч гривень: у Володимирі покарали злодія

15:11 | 2.11.2023 / Володимир, Новини / , , /
Перегляди
939
/ Коментарі відсутні

Чоловік, який поцупив шість будівельних інструментів в одному з будинків Володимирського району, отримав умовний термін.

Як йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, вночі 19-го лютого уродженець села Хмелівка Зимнівської громади проник через горище до чужого будинку і викрав звідти будівельні інструменти. Він виніс електричний подовжувач довжиною 30 м, лазерний рівень «Дніпро-М ML3350», кутову шліфувальну машинку «Дніпро-М GL145S», будівельний міксер «Дніпро-М BM-142 S», кабель марки «ШВВП 2х1,5» довжиною 26 м, а також шліфувальну машинку «Дніпро-М PE-50S» на загальну суму 8 тисяч 623 гривні.

Проти зловмисника правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана із проникненням до житла, вчинена в умовах воєнного стану).

У суді обвинувачений визнав свою вину, запевнив, що щиро розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка виним та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі. Однак звільнив його від відбування покарання, якщо протягом двох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

Окрім цього, злодію доведеться сплатити в дохід держави 2 тисячі 140 гривень за проведення судово-товарознавчої експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер