<

Побиття жінки у потязі: Анастасія Лугова отримає 100 тисяч грн компенсації від «Укрзалізниці»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:31 | 9.10.2021 / Новини / /
Перегляди
485
/ Коментарі відсутні

Анастасія Лугова, яку влітку 2020 року побив і ледь не зґвалтував п’яний пасажир у потягу «Київ — Маріуполь», отримає 100 тисяч гривень моральної компенсації від «Укрзалізниці».

Таке рішення ухвалив суд, розповіла Анастасія Лугова в етері «Сніданку з 1+1».

Жінка каже, що не задоволена рішенням суду, адже просила компенсацію в розмірі 500 тисяч гривень за двох: за себе та маленького сина, який був свідком нападу.

«Ще досі я відвідую остеопата, бо в мене є порушення хрящів шиї. Зміщення від удару сталося. Досі проходжу лікування, бо є ще ґулі на лобі. Крім того, треба вставити брекети… Також працюю з психологами», — розповіла потерпіла.

Що тоді сталося?

У потязі сполученням «Маріуполь — Київ» вночі 31 липня 2020 року невідомий без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином, побив її та намагався зґвалтувати.

«Укрзалізниця» тоді побіцяла звільнити працівників, через недбалість сталася така ситуація. Провідницю компанія звинуватила у тому, що не контролювала посадку до вагона, адже нападник не мав квитка.

Раніше в кожному потязі «Укрзалізниці» їздили патрульні, а злочинами займалася лінійна міліція. У 2015 році підрозділ ліквідували. У МВС тоді пояснювали — у слідчих зовсім мало роботи та лише по три справи на місяць. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота