<

Поблизу Стамбула сталась ДТП з автобусами: 10 загиблих, десятки постраждалих

15:06 | 28.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
197
/ Коментарі відсутні

У чорноморському регіоні Туреччини вранці 28-го грудня сталася масштабна ДТП, внаслідок якої 10 людей загинули і 59 постраждали. Серед поранених є дві українки.

Про це повідомив турецький міністр охорони здоров’я Фахреттін Коджа, пише Суспільне.

“У ланцюговій дорожньо-транспортній пригоді, яка відбулася о 04:36 у районі Текелер провінції Сакарія на шосе Північна Мармара, 10 людей загинули на місці події, 59 осіб зазнали поранень, 8 із них у тяжкому стані”, — зазначив посадовець.

Постраждалих доправили до лікарень 30 каретами швидкої допомоги.

Як своєю чергою вказав губернатор провінції Сакарія Яшар Караденіз в ефірі телеканалу CNN Türk, причиною аварії стали несприятливі погодні умови, зокрема густий туман.

Попередньо відомо, що ДТП сталась через зіткнення легкового автомобіля та вантажівки. Згодом в аварію потрапили й інші транспортні засоби.

Очевидці стверджували, що деякі люди загинули внаслідок наїзду авто на тих, хто зупинився і спостерігав за першою дорожньо-транспортною пригодою.

Загалом у ДТП потрапили 7 машин, із них три автобуси та одна вантажівка.

Речник МЗС Олег Ніколенко розповів журналістам, що в аварії постраждали двоє громадянок України. Жінки отримали необхідну медичну допомогу, загрози їхньому життю немає.

“Генеральне консульство у Стамбулі надає консульську допомогу постраждалим громадянам, а також взаємодіє з управлінням безпеки провінції та командуванням жандармерії задля з’ясування всіх обставин аварії”, — додав представник відомства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота