<

Поблизу пункту пропуску «Устилуг» затримали жителя Рівного, який налагодив канал нелегального виїзду призовників за кордон

20:12 | 21.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
18280
/ 1 коментар

Поблизу пункту пропуску «Устилуг» затримали 39-річного жителя Рівного, який через інтернет підшукував «клієнтів» та пропонував їм за $6000 виїхати за кордон під виглядом водіїв підприємства, яке здійснює міжнародні перевезення. Надалі фіктивні відомості про керманичів вносив до електронної системи «Шлях».

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону. 

39-річного жителя Рівного, який налагодив канал нелегального виїзду призовників за кордон, затримали поблизу пункту пропуску «Устилуг» офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України спільно з оперативниками Волинського прикордонного загону, співробітниками ДВБ Нацполіції, а також слідчими Володимирського відділу поліції, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Зловмисник через інтернет підшукував «клієнтів» та пропонував їм виїхати за кордон під виглядом водіїв підприємства, яке здійснює міжнародні перевезення. Надалі фіктивні відомості про керманичів вносив до електронної системи «Шлях». За таку послугу рівнянин брав плату в розмірі 6 000 доларів США.

20-го червня зловмиснику оголосили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За незаконні оборудки чоловікові загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії з метою встановлення інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.




один коментар
  1. А князів. І йому подібні чинуші то це не зловмисники. З ними потрібно розібратись. Своїми діями від самої нищої ділянки влади до високої зганьбили УКРАЇНУ.ДАРМОКРАДИ ПРОКЛЯТІА КРІПАЧКІВ РОЗТИНАЮТЬ.БО ЦЕ МИМО ЇХ. ЗАСРАНЦІ………………………..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя