<

Біля Ковеля загорівся автобус, що віз людей до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 25.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У ніч на 25 грудня, за кілька кілометрів від Ковеля загорівся автобус компанії “Ecolines”, сполученням “Київ-Варшава”.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав один з пасажирів автобуса, Євген Середа.

Чоловік написав, що на момент займання пасажири автобуса спали. Загоряння почалось на другому поверсі транспортного засобу.

Лише дивом сусідка по автобусу Євгена Середи, Марина, прокинулась від їдкого запаху диму та розбудила його.

В пожежі люди втратили багато цінних речей, документи та гроші.

“Різдво. Ми живі. Ми випадково прокинулися … І випадково вижили завдяки Тому чиє це Різдво .. Не доїжджаючи кілька кілометрів до Ковеля, наш автобус компанії “Ecolines” прямував з Києва до Варшави, загорівся .. Ми з Мариною сиділи на перших місцях на другому поверсі, саме там де почало горіти .. Марина прокинулася й розбудила мене, я почав кричати пожежа .. І ми врятували людей ..” – йдеться у дописі.

“Ми втратили багато цінних речей, люди залишилися без документів і грошей, але це таке, ми реально надихалися продуктів горіння пластику і секунди відігравали роль, і те що милістю Божою прокинулася Марина .. З Різдвом Христовим вас друзі .. Нам є за що Йому дякувати ..” – пише Євген Середа.

https://www.facebook.com/eugene.sereda/videos/1963625623693148/




коментарів: 2
  1. Щороку їду цим та ін. рейсами. Претензій гора: від несправного кондиціонера на протязі поїздки в спеку, голої!!! гуми, смердючих, безводиі паперу вбиралень, які ще можуть не працювати в Україні, до перевищення швидкості водіями. Там нема гарячого чаю- все закінчилось ще до виїзду з країни, там нема порядності. Автобуси лавно час списати. Про паски безпеки й мови нема. А варто перевірити як водіїв так і пасажирів- рейси то дальні. Одним словом Україна- країна мотлоху, що іздить дорогами недобитками. Тому й лечу літаком. Дешевше і безпечнвше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер