<

Після теракту на ЗАЕС росіяни можуть підірвати ще одну АЕС

04:24 | 5.07.2023 / Новини / , , /
Перегляди
436
/ Коментарі відсутні

Російські окупанти можуть готувати провокації не лише на Запорізькій АЕС. Диктатор володимир путін може віддати наказ про підрив Курської АЕС, щоб звинуватити в цьому Україну.

Про це пише Еспресо.

“Ті руйнування ЗАЕС, які росіяни планують вчинити, не обовʼязково будуть з витоком радіоактивних елементів. Вони можуть вдатись до руйнування турбін, які перетворюють теплову енергію в електрику. І потім це все потрібно буде відновлювати Україні.

Також розглядається варіант передачі ЗАЕС під контроль МАГАТЕ, відповідно й Україні, а потім дистанційно підірвати АЕС. Такий сценарій цілком ймовірний. Адже тоді вони будуть звинувачувати Україну в підриву також”, – висловив свою думку військовий аналітик Олексій Гетьман.

За словами аналітика, варто звернути увагу і на Курську АЕС, оскільки там зараз відбуваються “дуже дивні рухи”.

“Є інформація про те, що росіяни також мінують цю АЕС. Цілком ймовірно, що Кремль може підірвати й Курську АЕС, а потім звинуватити в цьому Україну. Всі варіанти розглядають, як такі.

Росіяни можуть влаштувати теракт на ЗАЕС, потім підірвати Курську АЕС та звинувачувати Україну у тому, що ми відповіли таким чином на підрив ЗАЕС. Тобто готуються провокації, які завжди були в стилі росіян”, – наголосив Гетьман.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер