<

Пішла із життя мати Кузьми Скрябіна

20:01 | 23.09.2023 / Новини / /
Перегляди
1032
/ 1 коментар

23-го вересня померла мама Кузьми Скрябіна – Ольга Кузьменко. Їй було 76 років.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Благодійного Фонду імені Кузьми Скрябіна.

«Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем.Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять! Ми будемо сумувати…», – йдеться у повідомленні. 

Ольга Кузьменко народилася 23-го квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району Львівської области України. Закінчила Самбірську середню № 9 та музичну школи, Дрогобицький інститут музичного мистецтва, коли вчилася в інституті, їздила по селах з магнітофоном і записувала народні пісні, прислів’я, створила дитячий колектив – діти співали народні та обрядові пісні.

Працювала викладачкою гри на фортепіано в музичній школі.У 1981 році з чоловіком-інженером Віктором Кузьменком і сином Андрієм оселилися у місті Новояворівськ Яворівського району. Працювала вчителькою Новояворівської музичної школи. Згодом з чоловіком переїхали у Брюховичі. У 2012 році Андрій Кузьменко написав пісню «Мам», присвячену матері.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа