<

Під «чистку» путіна у ФСБ потрапили 150 офіцерів, – Bellingcat

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 11.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
312
/ Коментарі відсутні

В одній зі служб ФСБ росії відбулась «чистка» серед співробітників. Йдеться про тих, хто займався розвідкою та аналітикою щодо України та надавав володимиру путіну відповідну інформацію.

Про “чистку” очільника Кремля журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв розповів в інтерв’ю російському опозиційному каналу, пише 24 канал.

За словами Грозєва, колишнього керівника 5-ї служби ФСБ генерал-полковника Сергія Бесіду перевели до СІЗО. Це, зокрема, підтверджує той факт, що його телефон відключений вже два тижні.

Відповідно до інформації розслідувача, “чистка” також зачепила 150 офіцерів, які є співробітниками служби та відповідали за розвідку й аналітику щодо України.

“Можу сказати, що значна частина з них, якщо не заарештована, то точно не працює вже у ФСБ. “Чистка” точно пройшла”, – наголосив Грозєв.

Він висловив сподівання, що через декілька днів вдасться опублікувати щось конкретніше про долю цих людей.

Раніше Грозєв припустив, що у росії може бути переворот або путч. Після нього країна-агресорка може оголосити про капітуляцію, щоб пом’якшити санкційний тиск. Цьому навіть не зарадить те, що пропагандисти подадуть поразку у війні як перемогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота