<

Під час маршів трансгендерів та їх противників у Києві, спалили прапор ЛГБТ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 22.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
25
/ коментарів 17

На Михайлівській площі у Києві 22 травня відбувся щорічний Трансмарш представників ЛГБТ-спільноти. Водночас на Софіївську площу вийшли противники демонстрації.

Ще до початку заходу на Михайлівську площу прибули автобуси з правоохоронцями, які забезпечували порядок під час акції. До речі, їх було більше, ніж самих демонстрантів, – пише Канал 24.

Акцію посилено охороняли

Правоохоронці колонами йшли за представниками ЛГБ-спільноти. Вони оточили їх з усіх сторін, аби противники маршу не змогли прорватися усередину і завадити демонстрації.

На вулицю вийшли противники ЛГБТ

На противагу Трансмаршу відбулася демонстрація представників організації “Традиція і порядок”. До речі, вони вийшли на Софіївську площу з барабанами та священником.

Протестувальники вигукували гасла: “Бог, Батьківщина, патріархат”, “Смерть ЛГБТ”. Крім того, вони закликали не допустити “диктатури психічних захворювань хворих лівих екстремістів”.

Підходячи до Михайлівської площі, учасники акції спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки “ганьба” та “ЛГБТ – це хвороба”, пише Укрінформ.

Чоловік намагався напасти на учасників маршу трансгендерів

Один з учасників антиТрансмаршу з хрестом у руках намагався пробити колону із силовиків, які охороняли представників ЛГБТ-спільноти. Правоохоронці моментально повалили його на землю та скрутили.

Журналістам 24 каналу розповіли у поліції, що нападника не затримували, як повідомили деякі ЗМІ. Йому лише зробили попередження.

Чоловік намагався спровокувати конфлікт. Правоохоронці поспілкувалися з ним та встановили анкетні дані. Чоловіку зробили попередження та відпустили, – заявили у поліції.

Дивіться відео з параду трансгендерів у Києві:

Загалом парад пройшов мирно. Учасники акції вигукували “Права трансгендерів – права людини”. У руках вони мали плакати та кольорові прапори.

Акція закінчилася на площі Поштовій. Організатори закликали демонстрантів заходити у метро групами, аби уникнути провокацій.




коментарів: 17
  1. А шо то такє той трансгєндер?! Ідріт мадріт,хлопакі собі відрізають,а дєвкі пришивають??!!

  2. Ідори це янголи в порівнянні з свідомими , ще жодної країни не зруйнували, таки правда

    • Але жіночий спорт, наприклад – вже…

      Ну і коли нещодавно спійманий злочинець-рецидивіст в США оголосив себе транс-жінкою, “самий гуманний суд в мірє” таки толерантненько відправив поцієнта до жіночої в’язниці, а наступного дня – що б Ви думали?! Згвалтував іншу ув’язнену, таки реально жінку. Мотив: транс-лесбійка!
      Самий гуманний толерантненько мовчить…

  3. Накорміть їх оселедцями і напоїть молоком, шоб .ідари знали для чого задня дзюрка

  4. що це за дебільний заголовок? якщо вже такий, то чому текст ніяк з ним не пов‘язаний? якийсь набір посилань з різних джерел і вирваний із контексту заголовок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок