<

Під час евакуаційного рейсу з Афганістану в жінки розпочалися перейми: вона народила просто під час польоту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:34 | 23.08.2021 / Новини / /
Перегляди
386
/ Коментарі відсутні

Під час евакуаційного рейсу з Афганістану 21-го серпня медикам довелося приймати пологи просто під час польоту: в однієї із пасажирок розпочалися перейми.

Пологи в жінки почалися з ускладненнями. Через це командир літака вирішив летіти нижче, щоб збільшити тиск у літаку. Це допомогло стабілізувати стан матері та врятувати життя дитині, про це повідомили у Повітряних силах США, пише Громадське.

Коли літак приземлився на території німецької авіабази, матір та новонароджену дівчинку терміново доправили до лікарні. Зараз із ними все добре.

Після захоплення «Талібаном» влади в Афганістані багато афганців намагаються покинути країну. Через це в аеропорту Кабула та навколо нього зібралися тисячі людей, які хочуть потрапити на один з евакуаційних авіарейсів. Для жителів афганської столиці це чи не найбільш поширений спосіб втечі з країни: місто уже перебуває під контролем талібів, а летовище все ще контролюють американські військові.

Попри те, що бойовики обіцяють не перешкоджати евакуації, західні журналісти заявляють, що в аеропорт не пропускають навіть людей із туристичними візами. У мережі поширювали відео того, як люди панікують, намагаються пробратися на борт літаків, блокують виліт транспорту тощо.

Деякі загинули через те, що намагалися втриматися за шасі літаків. Через хаос протягом кількох днів не міг вилетіти другий український літак.

Фото: Air Mobility Command / Twitter




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок