<

Перевірити готовність свого біометричного паспорту стало надзвичайно просто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 26.08.2017 / Новини / /
Перегляди
111
/ коментарі 2

Дізнатися, на якій стадії готовності біометричний закордонний паспорт чи ID–картка, можна на сайті ДМС.

Повідомляє Володимир-Волинський.Район із посиланням на Експрес онлайн. Новий онлайн-сервіс доступний на dmsu.gov.ua.

«Скористатися ним легко: вводите свої дані – прізвище ім’я по батькові, і номер та серію паспорта українського, і система показує на якій стадії оформлення перебуває, приміром, закордонний паспорт», – розповіла  Ірина Бойко, головний спеціаліст із зв’язків із громадськістю та ЗМІ Управління Державної міграційної служби України у Тернопільській області.

На сайті не потрібно реєструватися чи надавати якісь інші дані, усе дуже просто.

Людина обирає послугу перевірити стан готовності паспорта – закордонного або ID, приміром вибираємо закордонного, далі другий крок – ввести дані для перевірки – для кого – для дорослого чи для дитини, третій крок – потрібно ввести паспортні дані громадянина України, на підставі якого здійснювалося оформлення закордонного паспорта, далі перевірка, що це не робот, і натискаємо «Знайти».

Якщо висвітлюється «документи прийнято» – це означає, що здійснюється перевірка даних, чи немає підстав для відмови, чи всі документи надані і так далі. Також є статуси «Дозвіл на персоналізацію паспорта надано», «Документи відіслано», і врешті «Документи персоналізовано та направлено до підрозділу міграційної служби».

Якщо бачите статус «Документ доставлено до територіального підрозділу» – можна на наступний день прийти і забрати свій паспорт».

Це насамперед зручно для жителів районів, які оформляють паспорт у місті. Можна просто зайти на сайт і дізнатися, на якій стадії оформлення перебуває паспорт. База даних оновлюється один раз на добу.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота