<

Перемога все ближче: позитивні новини місяця героїчної оборони України, яку орки планували захопити за три дні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:48 | 24.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
589
/ коментарі 2

24-го березня минає місяць, як росія підло напала на Україну. Попри те що сусідня держава планувала захопити Київ за декілька днів, їхній план провалився. Українці об’єдналися, як ніколи. ЗСУ, тероборона та правоохоронці дають гідну відсіч другій армії світу та роблять надможливе, щоб їхнього сліду не залишилося на українській землі.

БУГ зібрав підбірку позитивних новин, щоб показати, як наші військові, згуртоване населення, волонтери і керівництво держави, кожен на своєму фронті розправляється із “братнім народом”, який дурять та кидають в Україну, як гарматне м’ясо.

Російський військовий корабель пішов нах*уй у Бердянську

Біля порту Бердянськ у Запорізькій області знищили російський великий десантний корабель «Орськ», – повідомили Військово-морські сили ЗСУ.

Знищений ворожий корабель “Орськ” міг перевезти до 20 танків, 45 БТРів та 400 десантників, розповіла заступник Міністра оборони Ганна Маляр. Інформації про те, що фактично знаходилося на кораблі, вона не надала. На відео безпосередній момент вибуху на кораблі.

2 літаки, 12 танків, 9 артсистем, 200 загиблих: втрати росіян за поточну добу на Донбасі

Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців ЗСУ, протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога.

Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили 12 танків, близько 20 одиниць броньованої та автомобільної техніки противника, а також 9 артилерійських систем. Загальні втрати загарбників склали понад 200 осіб. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили два ворожих літаки та два безпілотних літальних апарати противника, – повідомляє Операція об’єднаних сил.

Обмін полоненими: в Україну повертаються 19 моряків з острова Зміїний і ще 10 військовослужбовців

24-го березня відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими.

В обмін на 10 захоплених у полон окупантів ми витягнули 10 наших військовослужбовців. Також, сьогодні ми відправили до росіян 11 цивільних російських моряків, яких ми врятували із затопленого судна біля Одеси. Також в результаті цього обміну додому повертаються 19 українських цивільних моряків із рятувального судна «Сапфір», – повідомила віце-прем’єр міністр Ірина Верещук.

Відродження Мрії

Держкомпанія «Антонов» заснувала Міжнародний фонд відродження транспортного літака Ан-225 «Мрія», який знищили росіяни. Для відновлення є всі підстави – конструкторська та науково-технічна документація та бажання колективу.

На Волині посіяли 8 тисяч гектарів пшениці

Станом на 24-те березня в області вже посіяно 8 тисяч гектарів ярої пшениці, що становить 50% від запланованого. Також в пріоритеті ячмінь та овес. Найближчими днями в області розпочнеться посів цукрових буряків, – Погуляйко.

На міській раді тимчасово окупованого Херсону оновили український прапор

На будівлі міської ради тимчасово захопленого російськими окупантами Херсона вивісили новий державний прапор України

«У ніч, коли обстрілювали міськраду, було перебито трос, на якому тримався наш державний стяг. Та й сам прапор давно час було замінити – вигорів та обтріпався. Так не годиться. Сьогодні знайшли нагоду повісити новий. Гарного дня, моє місто-герой!» — написав Колихаєв.

Російський гелікоптер обстріляв позиції окупаційних військ рф на Харківщині

“Зранку російський гелікоптер “якісно відпрацював” свої ж позиції, знищив величезну кількість особового складу та військової техніки окупаційних військ в Малій Рогані. Саме ці окупанти постійно обстрілювали місто Харків з артилерійського озброєння та РСЗВ.

Сподіваємося, що це не останній випадок “самознищення” російських окупантів”, – повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

На Миколаївщині дідусь спалив коктейлем молотова російський Град, інший – викрав в окупантів вантажівку з трофеями

78-річний дідусь Василь зумів підпалити ворожу установку “Град”. Він кинув у техніку росіян коктейль молотова. Про це в інтерв’ю розповів мер міста Баштанка Олександр Береговий.

За словами мера, раніше дідусь намагався записатися в тероборону, оскільки не міг сидіти без діла та хотів захищати місто. Але через похилий вік його не взяли. Згодом у Баштанці розпочалися бої з путінськими орками. Дідусь прийшов на блокпост та взяв коктейль молотова. Згодом кинув його у ворожий град, той спалахнув.

Інший дідусь викрав в окупантів вантажівку і доставив нашим військовим. Усередині транспорту виявилися додаткові трофеї – зброя і боєприпаси. Деталі викрадення не розголошуються, проте «операція» точно пройшла успішно.

Чорнобаївка 10 серія

На Чорнобаївському аеродромі під Херсоном Збройні сили України вдесяте завдали нищівного удару російським військам, повідомив радник Офісу Президента України Олексій Арестович.

“Барабанний дріб” Рівняйсь, струнко!… Десятий раз Чорнобаївки – зустрічай!… На даний час спостерігається масовий рух російських військ через Антоновський міст – втікають!.. Видно ми знову розбили когось із начальства. Таке вже було, декілька дні втому, рід час сьомого разу…. Але вже зараз найкращі військові експерти намагаються зрозуміти – навіщо протягом години після десятого удару російське командування продовжило заводити чергову колону техніки на кращий в Україні курортний аеродром?..”, – йдеться у дописі.

Митці проти війни: БУГ підготував підбірку нових треків

Минає місяць, як росія підло напала на Україну. Наш народ згуртувався, кожен викладається по-максимуму. Артисти також не стоять осторонь, і весь свій біль та жагу до перемогу перетворюють на нову сучасну, потужну музику, яка надихає та додає віри, що ми вистоємо та проженемо ворога з нашої землі.

Щоб послухати нову українську музику, написану під час війни, переходьте за посиланням.




коментарів: 2
  1. Південний схід вже звільнили від псячого сапога, чи здамо з потрохами, тим самим відсвяткувавши перемогу?

  2. Агрессия бесноватого Путлера показала, что в вопросе безопасности мир недалеко ушёл со времён Второй мировой войны. Глядя на бомбардировки и обстрелы Харькова, Мариуполя, Чернигова, ракетные удары по жилым домам, школам, роддомам, невольно задаёшь себе вопрос – в каком веке мы живём?! Почему это стало возможным?! Пока лидеры некоторых стран делают вид, что их это не касается и лишь бы война не вышла за пределы Украины – очевидно, что это уже не война Украины и России. Тех, кого пугает фраза “Третья мировая война” можно успокоить. Фактически она уже идёт. Это война цивилизации против варварства. Разрушение против созидания. Зло vs добро. Если сейчас не сделать выводы из происходящего и не пересмотреть всю систему международной безопасности – уже никто в сторонке не отсидится. Если самым решительным образом не поставить на место одного “путина” – появятся ещё и ещё.

    А началось даже не с Украины, а намного раньше. С того, что Россия начала создавать на территории бывших советских республик анклавы типа Приднестровья и Абхазии. Увидели, что прокатило – взялись за Крым, потом эти так называемые ДНР-ЛНР. Где был Запад? Сопли жевал. Вот и получили это самое полномасштабное вторжение.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок