<

Перемога все ближче: позитивні новини героїчної оборони України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:49 | 21.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
867
/ Коментарі відсутні

Завершується 26 день, як росія підло напала на Україну. Попри те що сусідня держава планувала захопити Київ за декілька днів, їхній план провалився. Українці об’єдналися, як ніколи. ЗСУ, тероборона та правоохоронці дають гідну відсіч другій армії світу та роблять надможливе, щоб їхнього сліду не залишилося на українській землі.

БУГ зібрав підбірку позитивних новин, щоб показати, як наші військові, згуртоване населення, волонтери і керівництво держави, кожен на своєму фронті розправляється із “братнім народом”, який дурять та кидають в Україну, як гарматне м’ясо.

За 25 днів війни росія втратила вже 15 тисяч солдатів

Від початку повномасштабного вторгнення росії Збройні сили України знищили близько 15 тисяч російських військовослужбовців. Дані уточнюють. Підрахунок ускладнено високою інтенсивністю бойових дій, повідомляє Міноборони.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 21-го березня склали:

  • особового складу – близько 15000 осіб,
  • танків ‒ 498,
  • бойових броньованих машин ‒ 1535,
  • артилерійських систем – 240,
  • РСЗВ – 80,
  • засоби ППО – 45,
  • літаків – 97,
  • гелікоптерів – 121,
  • автомобільної техніки – 969,
  • кораблів /катерів – 3,
  • цистерн з ПММ – 60,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 24.
  • спеціальної техніки – 13.

Із Нацгвардійцями охороняє Україну пес Байрактар

Пес прибився до гвардійців у перший день, коли ті почали облаштовувати свої позиції, і залишився тут. Тварини знають, що з ними легше перемагати ворога на війні, – повідомляє пресслужба Нацгвардії.

«Чому назвали Байрактар? Бо це наша головна зброя, – сміються хлопці. – Він перший «ловить фішку» і вказує нам на можливу небезпеку. Як і ми, несе службу цілодобово».

Тварини на передовій – це не тільки такий собі антистрес, це ще й додаткові очі та вуха для бійців.

Бійці Азову знищили ворожу техніку та захопили трофеї

За минулу добу бійцями полку «Азов» було знищено 2 танки ворога, 17 одиниць живої сили окупанта та потоплено ворожий катер пр. 03160 «Раптор». Захоплено трофейне озброєння ворога, а саме: РПГ-30, ПТУР “Фагот”, АГС-17, крупнокаліберний кулемет “Корд”, РПВ “Джміль”.

Захисники Маріуполя всіма силами продовжують відбирати у ворога можливість нищити житлові будинки і вбивати громадян.

Окупантам не дійшло шість разів: їх знову розгромили в Чорнобаївці

Шість разів російських окупантів розгромили наші військові при спробі облаштувати базу на території аеродрому “Чорнобаївка”. Їм ймовірно подобається там помирати, оскільки 21-го березня українські військові усьоме розбили ворога біля аеродрому “Чорнобаївка”. Втрати уточнюються.

“Зберіться. Зараз від вас знадобиться вся ваша мужність. Чорнобаївка. Сьомий раз”, – написав радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Закарпатська бригада взяла чотирьох полонених

Гірські штурмовики з підрозділу «Вовки» 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади у взаємодії з прикордонниками, нацгвардійцями за підтримки підрозділів артилерії взяли в полон чотирьох ворогів – військових так званих «ЛНР» та «ДНР», що воюють проти України як союзники армії Росії, – повідомляє Міноборони.

Одягнуті в різну форму й погано екіпіровані полонені виглядають жалюгідно, росармія використовує цих мобілізованих «бійців» по суті як гарматне м’ясо.

«єБайрактар»: користувачі «Дії» можуть покерувати безпілотним літаком

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що користувачі застосунку «Дія» можуть відчути себе оператором «Байрактаром».

Для цього потрібно оновити застосунок і перейти у послуги, – повідомив Федоров.

“Для тих, хто просив управління Байрактаром через “Дію”. Оновлюйте застосунок та переходьте в послуги! Факультативно наша команда з друзями запустили для вас “цифрове заспокійливе”, – написав Михайло Федоров.

На Донеччині та Луганщині знешкодили близько 300 російських військових

Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 13 атак ворога.

Наші воїни завдали втрат російським окупантам.Українські захисники знищили:- 14 танків;- 8 БМП;- 2 МТ-ЛБ;- 3 артилерійські системи;- 4 автомобіля. Загальні втрати живої сили противника склали близько 300 осіб. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один ворожий літак та ще один підбили.

Захисники Маріуполя знищили один патрульний катер проекту 03160 «Раптор». Також, підтверджено знищення російського комплексу радіоелектронної боротьби «Леєр-3».

Соратники Навального розповіли про 140-метрову “яхту Путіна”

На 140-метровій яхті “Шехерезада”, власником якої вважають президента РФ Володимира Путіна, працюють представники Федеральної служби охорони.

Про це йдеться у розслідуванні команди російського опозиціонера Олексія Навального, – пише УП.

У списку найбільших яхт світу “Шахерезада” займає 13 позицію. Проте ніхто не знає, кому вона належить. Тому це найбільша яхта у світі, власник якої офіційно невідомий, наголошується у розслідуванні.

Яхту, яка стоїть в Італії, не арештовано через санкції, хоча, за чутками, її приписують Путіну. За даними розслідування, яхта “Шехерезада” коштує 75 млрд рублів.

Хакери ANONYMOUS пригрозили зламати 40 компаній, які досі співпрацюють з рф

Міжнародна хакерська група Anonymous пригрозила зламати 40 компаній, які продовжують співпрацювати з росією.

«Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії та сплачують податки до бюджету кремлівського злочинного режиму: забирайтеся з Росії! Ми даємо вам 48 годин, щоб подумати і піти з Росії, інакше потрапите під наш приціл», – йдеться у повідомленні.

Українська розвідка здобула список 205 бригади окупантів

ГУР МО України здобуло список військовослужбовців реактивно-артилерійського дивізіону 205 окремої мотострілецької казачєй бригади, (в/ч 74814) м. Будьонновськ, що скоюють воєнні злочини проти народу України.

За скоєні злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці постануть перед судом і будуть притягнуті до відповідальності. Переглянути список можна за посиланням.

Це далеко не всі досягнення і перемоги на 26-ий день війни. Дякуємо українським захисникам за такі позитивні новини. Дякуємо їм за щоденний важкий вклад у майбутню перемогу над російським окупантом. Дякуємо за наближення цієї перемоги. Слава Україні! Слава Захисникам!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок