<

Перемога все ближче: позитивні новини 42 днів героїчної оборони України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:45 | 6.04.2022 / Новини / /
Перегляди
799
/ Коментарі відсутні

Минає 42-й день, як росія підло напала на Україну. Попри те що сусідня держава планувала захопити Київ за декілька днів, їхній план провалився. Українці об’єдналися, як ніколи. ЗСУ, тероборона та правоохоронці дають гідну відсіч другій армії світу та роблять надможливе, щоб їхнього сліду не залишилося на українській землі.

БУГ зібрав підбірку позитивних новин, щоб показати, як наші військові, згуртоване населення, волонтери і керівництво держави, кожен на своєму фронті, розправляється із “братнім народом”, який дурять та кидають в Україну, як гарматне м’ясо.

Українські військові на Донбасі за добу відбили 9 атак окупантів, знищили 2 літаки і 6 танків

Упродовж 6-го квітня українські військові на Донецькому та Луганському напрямках відбили дев’ять атак російських окупантів. Про це повідомив прес штаб операції Об’єднаних сил.

Зокрема, українські сили знищили шість танків, п’ять одиниць броньованої та 6 одиниць автомобільної техніки, а також чотири артилерійські системи противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони на Донбасі збили два літаки, одну крилату ракету та один безпілотник.

Бійці угрупування “Схід” знищили до 60 військових РФ

Три атаки російські військові здійснили на позиції українських військових в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, тривають бої. 

У вказаному районі українські військові протягом доби знищили: особового складу – до 60, танків – 3, БМП – 1, міномет з розрахунком – 1, АТ – 6, літаків – 1. Про це повідомляють на сторінці Оперативно-тактичного угруповання “Схід” на фейсбуці.

Польща вирішила купувати електроенергію із Хмельницької АЕС

Польща планує імпортувати електроенергію з України. Зазначається, що компанія Orlen Synthos Green Energy збирається інвестувати у проєкт, що передбачає імпорт електроенергії з України.

Реалізація проєкту сприятиме задоволенню потреб польської промисловості в електроенергії та зменшить залежність Польщі від вуглеводневих джерел енергії, – повідомили у телеграм-каналі Енергоатома.

Нескорені бійці полку «Азов» за добу пошкодили два танки та багато ворожої піхоти

Бійці полку «Азов» у Маріуполі за добу пошкодили два танки, знищили склад боєприпасів ворога та багато ворожої піхоти. Про це полк «Азов» повідомив у своєму телеграм-каналі.

«Окупаційні війська продовжують скоювати військові злочини, зокрема використовуючи фосфорні бомби, скидаючи їх на місто. Та боротьба за український Маріуполь триває. З вірою в щасливе майбутнє України та перемогу над злом – за період повномасштабної війни укладено п’ять шлюбів з бійцями полку “Азов”, які сьогодні боронять фортецю Приазов’я», – йдеться в повідомленні.

В Італії підпалили віллу російського пропагандиста Соловйова

На березі озера Комо, що в Італії, спалахнула вілла російського пропагандиста Володимира Соловйова. Та рятувальникам вдалося загасити пожежу.

За попередньою інформацією, зайнялося підвальне приміщення вілли Соловйова. Це сталося вранці 6-го квітня, – повідомляє La Repubblica.

Показали відео, як ЗСУ знищують ворога у Чорнобаївці 

Міноборони опублікували відео з військовими, які тричі знищували рашистів у славнозвісній Чорнобаївці.

Україна завершила опалювальний сезон із запасами газу понад 9 млрд кубометрів

Україна завершила опалювальний сезон 2021-2022 років із запасами газу в підземних сховищах понад 9 мільярдів кубометрів. Сезон закінчився й однозначно минув успішно. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко в інтерв’ю «РБК-Україна».

Він зазначив, що не може називати конкретні цифри, оскільки війна йде на всіх фронтах. Але, мовляв, вугілля значно більше мільйона тонн, а газу — більш як 9 млрд кубометрів.

Нарешті офіційно повідомили про смерть Жириновського

У росії помер 75-річний українофоб, лідер російської ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський. Про його смерть повідомив спікер Держдуми рф В’ячеслав Володін.

Ще 25-го березня про смерть Жириновського повідомляв сенатор Олександр Пронюшкін. Щоправда, невдовзі він видалив своє повідомлення. А спікер Держдуми рф В’ячеслав Володін запевнив, що українофоб живий, але у важкому стані.

Україна націоналізує ще 1,5 тисячі російських та білоруських вагонів

Бюро економічної безпеки ініціювало націоналізацію ще 1 552 вагонів, що належать російським та білоруським компаніям. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Станом на 6-те квітня БЕБ ініціювало націоналізацію майна РФ та Білорусі, а також їх громадян орієнтовною вартістю понад 468 млн грн (450 вагонів-цистерн та 7 вантажних транспортних засобів). 

Крім того, речовими доказами визнано ще 1 552 вагони, по яких вирішується питання накладення арешту.

“Зокрема зупинено можливість вивезення 45 вагонів глинозему, загальною вагою понад 3 тисячі тонн, що належать Миколаївському глиноземного заводу, до Російської Федерації. Триває оцінка товарно-матеріальних цінностей. Після проведення відповідних заходів вирішуватиметься питання про їх націоналізацію”, – заявили в бюро.

“Стугна” проти Ка-52 “Алігатор”: чим українці збили новітній російський гелікоптер

Десантники 95 бригади збили протитанковою “Стугною” новітній російський гелікоптер Ка-52, вартістю у 10 млн доларів США. Російський гелікоптер. “Стугна-П” – український протитанковий комплекс, вважається, що збити ним Ка-52 нереально, але для наших ЗСУ немає нічого нереального!

Це далеко не всі досягнення і перемоги на 43-ій день війни. Дякуємо українським захисникам за такі позитивні новини. Дякуємо їм за щоденний важкий внесок у майбутню перемогу над російським окупантом. Дякуємо за наближення цієї перемоги. Слава Україні! Слава Захисникам!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок