<

Перемога все ближче: позитивні новини 36 днів героїчної оборони України, за яку воюють навіть бджоли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:43 | 31.03.2022 / Новини / /
Перегляди
634
/ Коментарі відсутні

Минуло вже більше місяця, як росія підло напала на Україну. Попри те що сусідня держава планувала захопити Київ за декілька днів, їхній план провалився. Українці об’єдналися, як ніколи. ЗСУ, тероборона та правоохоронці дають гідну відсіч другій армії світу та роблять надможливе, щоб їхнього сліду не залишилося на українській землі.

БУГ зібрав підбірку позитивних новин, щоб показати, як наші військові, згуртоване населення, волонтери і керівництво держави, кожен на своєму фронті розправляється із “братнім народом”, який дурять та кидають в Україну, як гарматне м’ясо.

У зоні ООС відбили сім атак росіян: знищено ворожі танки та артилерію

Так, у зоні ООС 31-го березня відбили сім атак росіян. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Операції об’єднаних сил.

Українські захисники знищили:

  • 3 танки
  • 2 БТР
  • 2 одиниці автомобільної техніки
  • 2 артилерійські системи противника

Також підрозділи протиповітряної оборони на Донбасі збили один безпілотний літальний апарат ворога типу “Орлан-10”.

Опромінені окупанти покидають окупований Чорнобиль

“Премія Дарвіна – це віртуальна щорічна премія, яку присуджують особам, які найбезглуздішим чином загинули або втратили здатність мати дітей, і, таким чином, позбулися можливості зробити свій внесок у генофонд людства (хто не знає, подивіться у Вікіпедії). Номінанти мають забезпечити свою дурну смерть самостійно та в оригінальний спосіб.

Так от. Вважаю, що російські військовослужбовці, які рили окопи в лісі в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, цілком заслуговують бути номіновані на Премію Дарвіна цьогоріч. Бо вони добровільно отримали такі дози радіації, наслідки яких їм будуть пояснювати лікарі в спеціальних захисних костюмах. Це той випадок, коли ворог вселяє жах через тирсу у нього в голові”, – написала Ірина Верещук.

На Сумщині танк потонув разом з російськими окупантами

На Сумщині українські сили все-таки дістали з річки “невідомий російський водний об’єкт”.

Техніка втонула разом із орками.

Бджоли-бандерівці помстились окупантам на Херсонщині: троє “двохсотих” і 25 “трьохсотих”

У Херсонській області рій бджіл напав на окупантів. Комахи так сильно їх покусали, що 25 опинилися на лікарняному ліжку, а троє взагалі померло. Трапилося це в Олешківському районі під селищем Челбурда (Пролетарка до 2016 року), – пише ресурс Новини Херсона.

За інформацією місцевих, комахи з вуликів, залишених під селищем прокинулися і налетіли на військову частину, яку захопили окупанти.

Річ у тім, що навесні бджолярі завжди підгодовують виснажених за зиму бджіл. Зараз такого не трапилося, бо таку змогу мають не всі господарства. А голодні бджоли поводяться агресивно – трьом окупантам це вартувало життя.

“Решта 25 також надовго запам’ятають, що Україні захищатися від ворога допомагає сама природа”, – говориться в дописі.

На Чернігівщині знищили колону з технікою окупантів

Оперативне командування «Північ»: Сили спротиву Сіверщини працюють тихо та результативно.

Ще одна колона бронетехніки окупантів знищена десь в полях Чернігівщини. Також заблокована можливість руху ворожої техніки через одну з водойм.

31-го березня підрозділи ОК “Північ” звільнили два населені пункти – Слобода та Лукашівка.

Франція “заморозила” два вертольоти російського мільярдера Усманова – ЗМІ

Франція заморозила володіння двома гелікоптерами, пов’язаними з російським мільярдером Алішером Усмановим, який перебуває під санкціями.

Минулого тижня французька влада заморозила на Французькій Рів’єрі два вертольоти, що належать російському мільярдеру Алішеру Усманову, який перебуває під санкціями.

Представник міністерства економіки та фінансів Франції підтвердив Forbes, що два вертольоти – Airbus EC-175 з бортовим номером M-DLBR та Eurocopter EC-155 з бортовим номером M-DLBA – були заморожені в Ле-Кастеллі 22 березня та в Монте-Карло, Монако, 25 березня відповідно.

У Росії родичі загиблих на війні починають подавати до суду на військове керівництво

Росія старається приховувати кількість загиблих у війні проти України. Але родичі вбитих окупантів хочуть покарання для військового керівництва. За даними Генштабу ЗСУ, на Росії розпочалась практика подання до суду заяв на військове керівництво родичами загиблих у війні з Україною російських військовослужбовців, – повідомляє Генштаб.

“Подібний випадок подачі до суду на командира зафіксовано у 752-у мотострілецькому полку зі складу 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного воєнного округу”, – йдеться в повідомлені Генштабу ЗСУ.

Цей полк розміщено в Білгородській області в місті Валуйки, що лише за 30 кілометрів від кордону з Україною. Нещодавно окупанти з 752-го мотострілецького полку були розбиті українською армією у селищі Мала Рогань, що під Харковом. Скільки там загинуло російських загарбників – точно невідомо. Але українські бійці захопили чимало трофейної техніки.

Солдати з сепаратистської Південної Осетії відмовилися від участі у війні проти України – розвідка

Солдати з сепаратистської Південної Осетії відмовилися брати участь у війні Росії проти України. Про це 31 березня повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ з посиланням на дані української розвідки.

«Декілька днів тому майже весь особовий склад однієї із батальйонних тактичних груп (дві мотострілецькі роти та мінометна батарея), які були сформовані зі складу 4-ї військової бази ЗС РФ (в/ч 66431, місто Цхінвалі, Південна Осетія) та були задіяні на Донецькому напрямку, відмовився від участі у військовій агресії проти України», – йдеться у повідомленні.

Десантники звільнили п’ять населених пунктів у Запорізькій області

Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України повідомило про звільнення від російської окупації населених пунктів Затишшя, Малинівка, Веселе, Зелений Гай і Червоне Запорізької області.

«Є реальна ситуація на полі бою, коли українські військові борються за кожен клаптик нашої священної землі, за кожну нашу людину… Разом з іншими підрозділами Сил оборони Запорізького краю ви, воїни-десантники, вже звільнили такі населенні пункти, як Затишшя, Малинівку, Веселе, Зелений Гай та Червоне», – йдеться в повідомленні командування, оприлюдненому 31-го березня.

Мистецтво в катакомбах: у Луцьку художники розмальовують стіни укриттів

Луцькі художники та митці, які приїхали з гарячих точок, тримають стрій на культурному фронті. Вони взялися розмальовувати укриття, аби хоч якось розрадити людей, які щоразу пересиджують там повітряні тривоги. Майстри працюють у холодних бомбосховищах вже понад два тижні.

Фарби та пензлики, а на стінах – українські символи й малюнки на релігійну тематику. В одному з луцьких бункерів невтомно працюють художники, аби усі, хто спускається в укриття під час повітряної тривоги, мали чим надихатися і щоб людям було не так сумно у такі скрутні часи, – повідомляє 12 канал.

Митці розмальовують вже п’яте укриття. Попри холод та сирість, вони творять красу на стінах уже більше як 2 тижні.

Це далеко не всі досягнення і перемоги на 28-ий день війни. Дякуємо українським захисникам за такі позитивні новини. Дякуємо їм за щоденний важкий внесок у майбутню перемогу над російським окупантом. Дякуємо за наближення цієї перемоги. Слава Україні! Слава Захисникам!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа