<

Перемога все ближче: позитивні новини 27 днів героїчної оборони України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 22.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
791
/ Коментарі відсутні

22-го березня завершується 27 день, як росія підло напала на Україну. Попри те що сусідня держава планувала захопити Київ за декілька днів, їхній план провалився. Українці об’єдналися, як ніколи. ЗСУ, тероборона та правоохоронці дають гідну відсіч другій армії світу та роблять надможливе, щоб їхнього сліду не залишилося на українській землі.

БУГ зібрав підбірку позитивних новин, щоб показати, як наші військові, згуртоване населення, волонтери і керівництво держави, кожен на своєму фронті розправляється із “братнім народом”, який дурять та кидають в Україну, як гарматне м’ясо.

За минулий тиждень у Нововолинську народилося четверо діток у сімей переселенців

Життя не спинити! За тиждень з 14-го по 20-те березня) у Нововолинській лікарні з’явилося на світ 14 малюків. Чотири новонароджених – у сімей переселенців. На світ з’явилися 8 хлопчиків і 6 дівчаток.

В бомбосховищі акушерсько-гінекологічного відділення облаштований пологовий зал, – повідомляє Нововолинська лікарня.

ЗСУ збили 100 літаків російських окупантів

За попередніми даними ЗСУ збили 100-ий російський літак на Маріуполем. Також відомо про ще два збитих літаки над Дніпропетровщиною, – розповів радник Офісу Президента Олексій Арестович.

Він нагадав, що у ворога було близько 350 літаків.

Взяли в полон підполковника армії рф, який доповідав генералу-зраднику родом з Волині

128 окрема гірсько-штурмова бригада взяла в полон підполковника армії рф Олександра Кошеля. Кошель є начальником групи інформаційно-психологічної протидії військової частини, яка дислокується у Північній Осетії. Був на прямому зв’язку з командуючим 58 армії рф генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом, котрому особисто робив щоденні доповіді. Західні експерти відзначають, що Зусько (виходець з Волині) зараз найбільш боєздатний генерал російської армії. Саме цей генерал-лейтенант керує наступом на півдні.

Наші бійці також додали, що полонений носив спідню білизну й шкарпетки з позначками “ЗСУ”. Зараз полонений Кошель дає покази нашим контррозвідникам.

Жительку росії в італійському ресторані змусили вимовити “паляниця”

У когось підгоряє через слово “паляниця”. Росіянка обурилася, що її змусили казати відомий український код, щоб зайти до ресторану в Італії.

Танкісти полку Азов знищують танки, ББМ та піхоту російських окупантів

Під час бою на вулицях Маріуполя 22-го березня було знищено 4 танки та кілька одиниць ворожої бронетехніки. Азовські танкісти в котре показали ворогу хто господар на вулицях Маріуполя та відправили окупантів в пекло.

Також 21-го березня бійці Азову ворожого катеру пр. 03160 “Раптор”.

Чорнобаївка – автогол: щоб не соромно було помирати від рук українських ЗСУ окупанти обстріляли себе самі

“По Чорнобаївці на сьогодні. Вночі російські війська з району аеродрому розпочали залпи “Смерчами” по Миколаєву. У відповідь ми їм трохи насипали. Загалом налякали, але в районі 01:30 влучили чітко в боєкомплект “Смерчу” та детонацією пошкодило або знищило решту пускових установок”, – пише Арестович.

“Але це ще не все. Вдень вони здійснили пуск ракети ППО. Ракета пішла вгору, перевернулась і впала вниз точно на скупчення техніки. Почалася пожежа. Словом, Чорнобаївка 7,5”,- йдеться у дописі.

Десантники на Миколаївщині збили “Іглою” російську крилату ракету

Під час бойового чергування, підрозділ протиповітряної оборони в небі над одним із населених пунктів Миколаївській області, зафіксував і влучним пострілом з ПЗРК “Ігла” знищив російську крилату ракету, яка летіла в напрямок міста Кропивницького.

Навіть страшно уявити, скільки б могло загинути цивільних людей, якби 400 кг тротилу (що несла в собі ракета-вбивця), впала на мирне місто, – повідомляють Десантно-штурмові війська.

За ініціативи нардепа Ігоря Гузя на передову для наших військових передали шість автомобілів

22-го березня народний депутат Ігор Гузь, його помічники та водії, які зголосилися допомогти власними силами в рамках ініціативи «Фронтовий пікап» поїхали на передову, щоб передати захисникам шість автомобілів.

За словами нардепа, серед авто – три буси (один броньований) і кілька пікапів. Авто поремонтували, а деякі перефарбували.

Окупант здав танк українським військовим за винагороду

Російський солдат здав танк українським спецпризначенцям за винагороду. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

“Руські здаются! З технікою. Кілька днів тому я написав, що є новини, які остаточно показують злам російської армії. Зараз можу вже розповісти. Хотів вам відео показати, але спецназівці попросили цього не робити. Російський солдат здав нам танк за винагороду”, – написав Андрусів.

Діти з Жаданом в харківському метро співали гімн України

Харківський поет Сергій Жадан опублікував відео з підземки Харкова. На кадрах діти співають Гімн України разом з присутніми. 

Це далеко не всі досягнення і перемоги на 27-ий день війни. Дякуємо українським захисникам за такі позитивні новини. Дякуємо їм за щоденний важкий вклад у майбутню перемогу над російським окупантом. Дякуємо за наближення цієї перемоги. Слава Україні! Слава Захисникам!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок