<

Перед Великоднем на кордоні з Польщею пожвавився рух: як уникнути черг

21:47 | 26.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із наближенням великодніх свят у країнах Євросоюзу прикордонники фіксують збільшення потоку людей та транспорту в пунктах пропуску на кордоні з Польщею.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Останні дані свідчать про поступове щоденне збільшення кількості осіб, які перетинають кордон. Зокрема протягом останніх днів пасажиропотік в обох напрямках збільшився на 8 тисячс.

Для перетину кордону легковиками та автобусами подорожні найчастіше обирають пункти пропуску «Краківець» та «Шегині». У зв’язку з цим перед цими пунктами пропуску спостерігається накопичення транспорту. Прикордонники періодично фіксують черги також на в’їзд в Україну.

У ДПСУ нагадують, що на українсько-польському кордоні, в межах Львівської області, цілодобово функціонують шість пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Найменша динаміка руху спостерігається у «Смільниці», «Грушеві», «Раві-Руській» та «Угринові». З метою зменшення часу очікування в чергах громадянам рекомендують обирати ці пункти пропуску для перетину кордону.

Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця