<

«Пекло зійшло на землю»: рашисти скинули на Азовсталь фосфорну бомбу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 15.05.2022 / Новини / , , /
Перегляди
4495
/ Коментарі відсутні

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що російські військові застосували проти захисників на «Азовсталі» запалювальні чи фосфорні бомби.

Про це йдеться у Telegram-каналі Андрющенко Time.

«Маріуполь. Азовсталь. Знову – з неба, моря, землі. Вчора окупанти вперше застосували проти захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби (висновок залишимо спеціалістам).

Самі окупанти стверджують, що було застосовано запалювальні снаряди 9М22С з термітними шарами. Температура горіння біля 2-2,5 тисячі градусів за Цельсієм. Горіння зупинити майже неможливо», – йдеться у повідомленні.

За словами Андрющенка, пекло зійшло на землю, в «Азовсталь».

«Неймовірно, як тримаються наши захисники. Ми всі у невідплатному боргу у них», – додав він.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що російські війська на своїх ракетах нанесли написи «Help Azovstal», «Kalush, как вы просили» та інші, повʼязані з «Євробаченням».

«Ось реакція російських віськових на нашу перемогу на Євробаченні 2022. І ця реакція масово радісно підтримана населенням недоімперії», – написав Петро Андрющенко.

Як ми писали, 14-го травня український гурт «Kalush Orchestra» отримав перемогу в конкурсі «Євробачення». Лідер гурту Олег Псюк після виступу у фіналі закликав світ допомогти Маріуполю й захисникам на «Азовсталі» з порятунком.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота