<

Патрульні у Чернігові застрелили чоловіка, який ішов на них із ножами і погрожував вбити жінку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 15.05.2021 / Новини / , /
Перегляди
255
/ Коментарі відсутні

У Чернігові патрульні 14-го травня застрелили 44-річного чоловіка, який погрожував зарізати ножем свою співмешканку та не відреагував на команди поліції кинути ножі. Через використання вогнепальної зброї відкрили кримінальну справу.

Про це повідомила патрульна поліція Чернігівської області.

Поліцію викликали сусіди, коли почули в одній з квартир крики жінки — вона кликала на допомогу. За даними поліції, чоловік бив жінку й погрожував їй ножем, також він погрожував сусіду, який звернувся до правоохоронців.

Патрульні заявили, що у квартирі виявили «агресивного чоловіка, який тримав в обох руках ножі». Вони намагалися поговорити з чоловіком і просили його заспокоїтися.

«Громадянин продовжував поводитися агресивно, не реагував на заклики поліцейських кинути ножі й не чинити опір. Якоїсь миті чоловік раптово став наближатися до патрульних, тримаючи ножі у руках, тим самим скорочуючи відстань до поліцейських», — розповіли у пресслужбі.

Тоді поліцейські вистрілили, внаслідок чого чоловік отримав поранення. Йому надавали допомогу до приїзду «швидкої», однак поранений помер.

Як розповіла співмешканка загиблого Суспільному, чоловік уперше їй погрожував. За її словами, чоловік не був п’яним, але кидався з ножем, копав ногами, не випускав із дому і «голову пляшкою розбив».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа