Паска-крафін: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом святкової Великодньої випічки

Український шеф-кухар та ведучий Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом святкової Великодньої випічки, що стане прикрасою вашого столу та фаворитом всіх ваших близьких та гостей.
Крафін – незвичайна і дуже смачна випічка. Він являє собою поєднання круасану і кексу, а готується із здобного дріжджового тіста й присмачується великою кількістю начинки.
Опара:
- Молоко — 200 мл;
- Цукор — 1 ст.л;
- 7 г сухих або 21 г свіжих дріжджів;
- Борошно — 1 ст.л.
Для тіста:
- Яйце — 1 шт + 2 жовтки;
- Цукор — 100 г;
- Дрібка солі;
- Вершкове масло — 80 г;
- Ванільний ароматизатор;
- Борошно — 450-500 г;
Для начинки:
- Родзинки — 100 г;
- Вершкове масло — 60 г.
Приготування:
- 1Робимо опару: змішуємо молоко, цукор, дріжджі та частину борошна. Накриваємо плівкою та настоюємо.
- Замішуємо тісто зі всіх інгредієнтів, накриваємо плівкою та ставимо підійти.
- Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо, як на відео.
- Ставимо в форму і в тепле місце на 40 хв.
- Випікаємо при температурі 180° протягом 35 хв.