<

Паска-крафін: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом святкової Великодньої випічки

17:46 | 17.04.2025 / Новини / , /
Перегляди
174
/ Коментарі відсутні

Український шеф-кухар та ведучий Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом святкової Великодньої випічки, що стане прикрасою вашого столу та фаворитом всіх ваших близьких та гостей.

Крафін – незвичайна і дуже смачна випічка. Він являє собою поєднання круасану і кексу, а готується із здобного дріжджового тіста й присмачується великою кількістю начинки.

Опара:

  • Молоко — 200 мл;
  • Цукор — 1 ст.л;
  • 7 г сухих або 21 г свіжих дріжджів;
  • Борошно — 1 ст.л.

Для тіста:

  • Яйце — 1 шт + 2 жовтки;
  • Цукор — 100 г;
  • Дрібка солі;
  • Вершкове масло — 80 г;
  • Ванільний ароматизатор;
  • Борошно — 450-500 г;

Для начинки:

  • Родзинки — 100 г;
  • Вершкове масло — 60 г.

Приготування:

  1. 1Робимо опару: змішуємо молоко, цукор, дріжджі та частину борошна. Накриваємо плівкою та настоюємо.
  2. Замішуємо тісто зі всіх інгредієнтів, накриваємо плівкою та ставимо підійти.
  3. Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо, як на відео.
  4. Ставимо в форму і в тепле місце на 40 хв.
  5. Випікаємо при температурі 180° протягом 35 хв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Травня, Неділя
24 Травня, Субота