<

П’яна 18-річна дівчина без прав в’їхала в опору у Ковелі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 9.03.2021 / Новини / /
Перегляди
19
/ коментарі 4

Вранці 9-го березня у місті Ковелі на вулиці Незалежності трапилась ДТП.

18-річна дівчина, керуючи транспортним засобом Citroen C4, не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості та здійснила наїзд на металеву опору, – повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Окрім цього остання не мала права керування транспортним засобом тому, що не отримувала посвідчення водія відповідної категорії.

Під час спілкування поліцейські виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння: запах алкоголю з порожнини рота; порушення координації рухів; порушення мови.На щастя, в автопригоді травмованих не було.

“Водійці” запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, остання виявила бажання пройти огляд на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я, де висновок лікаря показав — 1, 36 проміле.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Адміністративні протоколи будуть передані до суду для прийняття рішення.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок