<

Особливий готель у Британії: туристам пропонують заночувати з левами і тиграми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:23 | 27.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Британії туристам пропонують відвідати унікальний готель-заповідник Port Lympne, який розташований просто на території проживання хижих тварин. Всього комплекс налічує три гостьових будинки – біля одного з них живе сімейство левів, біля двох інших – тигри та вовки.

Про це інформує Апостроф, посилаючись на LadBible.

Кожен будинок оснащений великими панорамними вікнами, які дозволяють туристам спостерігати за життям тварин і навпаки. Так, наприклад, клієнти готелю можуть приймати ванну, відпочивати у вітальні, а при цьому буквально ніс до носа контактувати з хижаками.

На сайті готелю немає точної інформації про кількість тварин, що мешкають поруч з комплексом. Але оселившись в гостьовому будинку, туристи можуть познайомитися з Адрасом та Удрікою – парою дорослих левів, у яких цієї весни народилися троє дитинчат.

Готель – не просто атракціон для туристів. Його власники займаються поверненням диких тварин, які розводяться у неволі, до заповідників у всьому світі.

Фонд функціонує за рахунок коштів відвідувачів заповідників та орендарів гостьових будиночків. До слова, розцінки в Port Lympne стартують від 1,750 фунтів стерлінгів (54,2 тис. грн) за добу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа