<

Осквернив алею Небесної сотні у Києві: молодика відрахували з вишу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 26.10.2020 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Студента Іларіона Борисенка, який у ніч на 22-ге жовтня осквернив пам’ятник Героям Небесної сотні на однойменній алеї у столиці, відрахували з вишу, в якому він навчався.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у фейсбуці.

“Студент Борисенко І. О., той самий, що осквернив пам’ятник Героям Небесної сотні, справивши на нього нужду, наказом ректора Державного Університету Телекомунікацій Володимира Толубко відрахований з університету”, – йдеться у повідомленні.

22-го жовтня вночі на спецлінію 102 від представника волонтерської групи надійшло повідомлення про те, що в телеграм-каналі одного з інформаційних порталів розміщено відео, де невідомий чоловік справляє нужду на Алеї Героїв Небесної Сотні, – повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці опитали можливих свідків інциденту та оглянули місце злочину. Відділом дізнання Печерського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі. 

23-го жовтня поліція встановила особу хлопця. Зазначають, що затриманий – студент 3-го курсу одного з вишів столиці. Свої дії хлопець пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота