<

Оштрафували працівницю ТЦК у Ковелі, яка вимагала хабарі за посвідчення військовозобов’язаного

11:17 | 18.02.2024 / Новини / /
Перегляди
273
/ коментарі 2

Працівницю ТЦК на Волині, яка вимагала $600 хабара за вплив на службових осіб щодо отримання посвідчення військовозобов’язаного, оштрафували на понад 42 тисячі гривень.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд, – пишуть Волинські новини.

На лаві підсудних опинилася уродженка Ковеля Руслана О., яка перебуває на військовій службі. З матеріалів справи відомо, що волинянка є відповідальною за ведення загального діловодства та здійснення контролю за вхідною кореспонденцією, що має термін виконання. За інформацією ТРК «Аверс», жінка працювала у Ковелі в місцевому ТЦК кухаркою та позаштатним діловодом.

18-го травня минулого року поблизу салону краси «Форевер-Янг» на вулиці Театральній у Ковелі Руслана О. надала знайомому чоловікові, на ім’я якого і були документи, тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. Вже у середині приміщення від нього жінка отримала неправомірну вигоду в розмірі $600 США за вплив на ухвалення рішення службових осіб щодо видання тимчасового посвідчення військовозобов’язаного та встановлення мінімального розміру штрафу за несвоєчасну його постановку на військовий облік.

До слова, раніше вона повідомляла знайомому чоловіка, що в разі офіційного отримання посвідчення військовозобов’язаного він може отримати повістку про мобілізацію до Збройних сил України.

Прокурор та Руслана О. уклали угоду про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд оштрафував волинянку на 42500 гривень.




коментарів: 2
  1. а до чого тут штраф? їй хоча би 3 роки треба дати. Якщо вона з одного якогось чоловіка отримала 600$ то нагребла вона вже там десятки тисяч $ смішні просто покарання….

    • Домашній
      18.02.2024 о 13:29
      Якщо вона з одного якогось чоловіка отримала 600$ то нагребла вона вже там десятки тисяч $ смішні просто покарання….-тут відповідь на питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер