<

Опитування на кордоні: волинські прикордонники роздають анкети і просять повідомляти про корупцію

05:29 | 21.09.2023 / Новини / , , /
Перегляди
1669
/ коментарі 4

З 1-го по 30-те вересня у пунктах пропуску на Волині триває антикорупційна акція «Кордон без корупції».

Людям, які перетинають кордон та мешканцям прикордоння роздають анкети з опитуванням, де вони мають оцінити роботу Держприкордонслужби, розповіла Суспільному речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

З її слів, від початку акції роздали три з половиною тисячі анкет з опитуванням. Люди анонімно відповідають на питання анкетування та можуть повідомити про корупційні факти.

Упродовж року правоохоронці задокументували два факти можливого вчинення військовослужбовцями Волинського прикордонного загону кримінальних правопорушень, передбачених статтею 368 Кримінального Кодексу України. Йдеться про «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».




коментарів: 4
  1. Подивіться як живуть митники за зарплату ,на чому їздять ,де відпочивають і стане зрозуміло, а з анкетами,це окозамилювання

  2. Це смішно з тими анкетами…правоохоронні органи мають перевірити КОЖНОГО митника якмй працював раніше і працює зараз,житло,машини,квартири що купили дітям …..чи відповідає це все зарплаті,?? І садити всіх! От тоді можна дати людям анкети щоб оцінили дії влади!!

    • Вуааахахаха
      А анкети негативні мабуть ідуть у піч? А замість них підсувають позитивні?
      З кожного тіра бореться такса за оформлення документів з кожного курва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця