<

«Онуфрія на обмін»: очільника УПЦ Московського патріархату вигнали з Лаври

11:38 | 7.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
6947
/ коментарі 2

6-го травня, митрополита УПЦ московського патріархату Онуфрія помітили поблизу Києво-Печерської лаври. Там його зустріли активісти, які під вигуки «Онуфрія на обмін», «Онуфрія на нари» та «Ганьба» випровадили його з лаври.

Про це у своєму телеграмі повідомив громадський активіст Андрій Смолій

“Активісти зустріли РПЦ-рашиста Онуфрія біля Лаври”, – написав він.

Коли Онуфрій разом зі свитою виходив з території монастиря, активісти почали скандувати “Онуфрія на обмін” та “Онуфрія на нари”, знімаючи все на телефони.

Тоді очільник УПЦ поспішив залишити святиню. Він швидко пройшов до машини, доки ті, хто його супроводжували, відтісняли від митрополита присутніх біля Лаври.

Зазначимо, що на місці була присутня поліція діалогу.

Нагадаємо, що у Києво-Печерській лаврі продовжує працювати спеціальна комісія. За два дні у користування заповіднику передали 16 об’єктів-пам’яток як національного, так і місцевого значення.




коментарів: 2
  1. Декотрим релігійним натхненникам з проросійськими розкольницькими поглядами, котрі вважають Москву “ІІІ Римом” та ігнорують Вселенський Православний Патріярхат і його очільника, що засіли в храмах УПЦ МП м. Нововолинська, потрібно було б задуматися над своєю подальшою долею. А також, і їхнім прихильникам, які змінюють свої погляди чи й не щодня: то вони клянуться у вірності попам окупаційної церкви, то нібито, вже покаялися і підтримують самостійну Українську Державу у її національно-визвольній війні з Росією й будуть (майже, вже) переходити до ПЦУ. Ще трохи диявольського лукавства від них – і я опублікую прізвища брехунів, яким давно пора до своїх старших братів у Московію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота