<

[ОНОВЛЕНО] Patreon видалив сторінку фонду «Повернись живим» і пояснив чому це зробив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:38 | 25.02.2022 / Новини / , , /
Перегляди
409
/ Коментарі відсутні

Команда фонду «Повернись живим» повідомила, що Patreon видалив сторінку фонду.

У фонді, який від початку російської агресії підтримує українську армію, повідомили, що сторінку видалили “без попереджень. У дуже непростий для України час. Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на фонд “Повернись живим” у Facebook.

“Готуємо офіційні звернення. І закликаємо всіх небайдужих розповсюджувати інформацію про факт блокування нашої сторінки, разом із якою невідомо куди поділися/заблокувалися понад 250 тис.$”, – зазначають у фонді.

Пізніше, портал Patreon пояснив, куди зникла сторінка “Повернись живим”. Він видалив сторінку фонду “Повернись живим”, бо платформа не дозволяє зібрані з її допомогою кошти використовувати для підтримки насильства або придбання військової техніки. Про це написала Українська правда, посилаючись на Patreon у Twitter.

“Ми розуміємо бажання людей підтримати гуманітарну діяльність в Україні. Patreon не дозволяє використовувати кошти, зібрані на платформі, для підтримки насильства або придбання військової техніки. Ми зупинили кампанію під час розслідування. Якщо сторінка видаляється після розслідування, ми завжди відправляємо творцю кошти, що залишилися, або повертаємо всі внески”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: Лише за одну добу 22-го лютого фонд компетентної допомоги армії “Повернись живим” зібрав більше аніж за весь минулий рік – понад 20,5 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя