<

Окупанти вивозять до білорусі крадені в Україні авто та скуповують прикраси на поцуплені гроші

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 9.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
689
/ Коментарі відсутні

Російські окупанти масово вивезли до білорусі автомобілі, викрадені на тимчасово окупованих територіях України. Багато транспортних засобів без номерних знаків, але з літерою V помітили 4-5-го квітня – після відходу окупантів з Київської та Чернігівської областей.

Крім того, на вкрадені в Україні гроші російські військові скуповують ювелірні прикраси, пише OBOZREVATEL.

На початку квітня на білоруських дорогах зафіксували велику колону автомобілів із символом V, які супроводжували військові бензовози. Крім того, величезна кількість українців із тимчасово окупованих територій почали повідомляти про крадіжки їхніх автомобілів.

«Спостереження показали, що найбільшу кількість вкрадених в українців автомобілів було ввезено до Білорусі 4-5 квітня, вже після початку відступу військ ЗС РФ з території України. Більше того, нам відомо, що з України було вивезено навіть кілька вантажівок з логотипами української торгової марки «Гаврилівські курчата», – йдеться в повідомленні.

Раніше в мережі з’явилася інформація, що російські окупанти відправляли вкрадені в українців речі через мозирський СДЕК. Було відправлено понад дві тонни вантажу.

Власники кур’єрської компанії з країни-терориста, яка допомагає військам, що звірствували на Київщині, – Леонід ГольдортВ’ячеслав Піксаєв та Євген Цацура.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя