<

Окупанти ведуть наступ по всьому фронту: повідомляють про складну ситуацію

21:20 | 10.12.2023 / Новини / , , /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Окупанти на півдні підтягують резерви та укріплюють позиції. Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра.

На півдні російська війська зміцнюють фортифікаційне обладнання позицій, а також підтягують резерви. Про це повідомляє оперативне командування “Південь”. 

“Ворог продовжує зміцнення фортифікаційного обладнання позицій та підтягування резервів. Веде спостереження за діями Сил оборони на правобережжі та не припиняє тиснути артилерійськими обстрілами, активно застосовує дрони”, – йдеться у повідомленні.

Водночас у ЗСУ ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра.

“Продовжують завдавати вогневого ураження противнику”, – наголосили у командуванні півдня. 

Про те, що російські війська наступають по всій лінії фронту повідомив і командувач Сухопутних військ Олександр Сирський

“Оперативна ситуація на Сході залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту. Разом з командирами, які тримають оборону на східному напрямку, детально проаналізували обстановку та розглянули варіанти подальших дій”, – написав він. 

Він наголосив, що спільно ухвалили необхідні рішення та вжили заходи для забезпечення стійкості “нашої оборони, збереження життя наших воїнів та раціонального використання боєприпасів”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота