<

Окупанти панічно відступили: Бутусов переконаний, що у війні відбувся перелом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 5.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
740
/ Коментарі відсутні

На українському фронті відбулися великі зрушення. Російські війська стрімко відійшли зі східних і південних областей. Місцями це перетворювалося на панічний відступ: кидалася величезна купа техніки, озброєння і боєприпасів.

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов вважає, що стався перелом у війні. Про нові здобутки військових він розповів у своєму відеоблазі.

За його словами, в ці перші квітневі дні на фронті відбулися великі зміни, великі зрушення й велика динаміка у війні. Активіст переконаний: це свідчить про звеличезний крок до нашої великої перемоги.

“Я на кожній ділянці фронту бачу людей, які вийшли битися до кінця, які не відступлять, які не включать задню, які будуть йти вперед, поки російська федерація, як загроза для України, не зникне і ми не знищимо усіх окупантів на нашій землі.

Відбувся великий перелом на фронті завдяки 36 добам просто героїчного неймовірного в сучасній історії, в історії 21 сторіччя, спротиву українського народу, української армії, усіх сил оборони та безпеки”, – наголосив він.

Юрій Бутусов зазначив, що вперше цими днями російські війська почали великий відступ. Хоча вони й раніше відходили в багатьох напрямках.

“Зараз Миколаївська область звільнена вже повністю. Наша армія вже вийшла на Херсонщину. Зараз тривають бої в Запорізькій і в Херсонській областях. Наші війська вибили росіян з Нововоронцовки. І вони йдуть вперед кожного дня, намагаються атакувати і просуватись від населеного пункту до населеного пункту. Військові беруть трофеї й б’ють російських окупантів.

Але тепер, крім півдня, великі зрушення відбулися на півночі України. Вже звільнено житомирську трасу, яку ворог перерізав в перші дні свого вторгнення. Це великі й визначні досягнення, які у нас є”, – розповів блогер.

Він наголосив, що окупанти будуть відкочуватися й далі, бо вони вже не можуть втримати фронт.

“Загроза всерівно є, але вже не безпосередня, а потенційна. Ворог продовжує бити і завдавати ударів, але ми бачимо, що через місяць війни, ворог поніс тяжку поразку.

Ми набагато посилюємо свої можливості, звільняємо велике місце для маневру, тобто Україна отримала величезне здобутки. Це справді перелом у війні, великий перелом. Це вже не просто слова, це факти, це карта. Це реальні досягнення на території. І український народ, українська армія заслуговують великого визнання цього подвигу, великої вдячності”, – переконаний Бутусов.

Бутусов каже, що окупанти панічно втікають, лишаючи сотні одиниць бойової техніки й озброєння. Вони дуже перелякані, а тому кидають все й втікають з України. Всі їхні плани за 48 годин оточити Київ і Харків ганебно провалені. І не тому, що там щось змінилось у Москві, просто вони отримали величезний опір, зазнали величезних втрат і зрозуміли, що дуже скоро будуть розбиті повністю, якщо будуть тримати такі величезні території.

Однак, про повну перемогу над терористами, за словами Бутусова, говорити ще дуже рано. Наразі вони просто скорочують фронт. Адже їм потрібні резерви, аби хоча б в одному місці здобути перемогу.

“путін програв війну: у нього політична, економічна й інформаційна поразка. Й зараз йому залишилось тільки одне: вони хочуть здобути хоч десь військову перемогу, щоб про це заявити. Вони провалились всюди і їм зараз потрібен Донбас, їм потрібен Маруполь і вони залишки своїх військ перекидають туди.

Посилати строковиків чи мобілізованих чоловік не вигідно, бо вони мало вмотивовані, небоєздатні і швидко здаються в полон. Тому вони перекидають сили на Донбас. Це саме стосується і Чернігівщину, і Сумщину”, – пояснив блогер.

Він зауважив, що перевага наших військових в тому, що в них є величезна мотивація. І це основна перевага наша.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа