<

Окупанти незаконно засудили 11 захисників Маріуполя в полоні

09:04 | 4.12.2023 / Новини / , , /
Перегляди
125
/ Коментарі відсутні

До 25 років ув’язненя отримав кожний з полонених. Лише за це тиждень окупанти незаконо засудили 11 захисників Маріуполя в полоні за вигаданими та сфальшованими звинуваченнями.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, пише ТСН.

Він закликав громадськість та ЗМІ розповісюдити інформацію про ці чергові злочини росіян.

“Тепер згадайте, скількі ви про це читали? Звідки про це чули? Можу відповісти. На центральному рівні як не крути, все одно виходить нуль”, — написав він. 

Петро Андрющенко висловив обурення щодо неналежного рівня освітлення таких російських злочинів.

“Я не знаю, чому немає уваги від нікого, окрім близьких та наших регіональних пабликів та зМІ до цього воєнного злочину росіян. Я не знаю, чому немає зворотньої офіційної реакції. Я не знаю, як правильно діяти на звортнє. Я лише знаю, що все це неправильно і так немає бути. Тому шановні наші ЗМІ, змінить своє ставлення. Це мега актувально. Це дуже сумно та страшно. І це черговий виклик, на який ми мусимо знайти рішення. Всі разом”, — додав Петро Андрющенко.

Нагадаємо, за інформацією Петра Андрющенка, в тимчасово окупованому Маріуполі працює “Русская дружина”, так звана націоналістична організація, яка має “захистити” “русских людей”. Насправді “Русская дружина” — це трансформація ультраправого руху.

ТСН.ua вже повідомляв, що в РФ судять 25-річну дівчину з Маріуполя, яку звинувачують в “тероризмі”, тобто змові з українською спецслужбою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця