<

Одне втопив, інше – розбив: на Хмельниччині затримали чоловіка, який за ніч викрав два авто

18:17 | 31.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
220
/ коментарі 2

29-го жовтня у Хмельницькій області п’яний чоловік за одну ніч примудрився вкрасти дві автівки, одну з них втопити у ставку, а на іншій протаранити паркан.

Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Подія сталася у селі Михнівка, що на Хмельниччині. 34-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішив покататися. Вночі з двору свого родича, у якого гостював, він викрав легковик Mazda. Але на околиці села не впорався з керуванням, автомобіль з’їхав у кювет, а далі – у ставок.

На цьому чоловік не зупинився. На території місцевого підприємства він побачив легковик Skoda і вирішив заволодіти ще й ним. Однак, йому на заваді стала металева огорожа. Сівши за кермо, чоловік спробував протаранити замкнений паркан, проте його спроба не мала успіху.

Прибувши на місце події, поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру за ч. 1, 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.




коментарів: 2
  1. А шо, через тюрму зараз найлегше від війни відкосити.
    А як повезе, то ше й до нас на шахти пришлють

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота