<

Обстріл окупованого Донецька 21 січня: що відомо

07:52 | 22.01.2024 / Новини / /
Перегляди
175
/ Коментарі відсутні

21-го січня вранці ватажок терористичного угруповання “ДНР” Денис Пушилін заявив про обстріл міста, стверджуючи, що загинули 27 цивільних. Про загиблих також повідомляє видання Reuters, публікуючи світлини свого фотографа з міста. В ОСУВ “Таврія” завили, що “бойової роботи засобами ураження не вели”.

Джерела в Міністерстві оборони України, пише Суспільне.

“В результаті артилерійського обстрілу по мікрорайону Текстильник загинули 27 цивільних, ще 25 людей дістали поранення різного ступеня тяжкості, серед них два підлітки”, — заявив у повідомленні у Телеграм ватажок “ДНР” Денис Пушилін, звинувачуючи при цьому українську армію.

Фото із тілами на ринку оприлюднило видання Reuters. Також видання записало коментарі місцевих жителів, які втратили близьких.

Сили української армії, які підпорядковуються оперативно-стратегічному угрупованню військ “Таврія” не вели в цьому випадку бойової роботи засобами ураження, повідомили в об’єднаному пресцентрі Сил оборони таврійського напрямку

“Росіяни розповсюджують інформацію про удар по ринку в Донецьку. Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ “Таврія”, в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели. Донецьк — це Україна! Росії доведеться відповідати за відібрані життя українців”, — йдеться у повідомленні.

Джерела в Міністерстві оборони назвали Суспільному цей обстріл Донецька “злочином окупантів”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота