<

Обікрав «Аврору», аптеку та поцупив два велосипеди: у Луцьку судили серійного злодюжку

20:49 | 12.11.2023 / Новини / /
Перегляди
112
/ Коментарі відсутні

Уродженець Вінниці, який раніше вже був кілька разів судимий за майнові злочини, скоїв серію крадіжок у Луцьку. За це злодюжка проведе сім років за ґратами.

Як вказується у матеріалах справи Луцької міськрайонного суду, раніше судимий чоловік ввечері 21-го січня поблизу під’їзду багатоповерхівки поцупив велосипед «ARDIS» вартістю 3866.

Крім того, він 23-го березня у магазині «Аврора» на проспекті Молоді вкрав з полиць чотири банки крему «Nivea», 17 пар жіночих шкарпеток, два чоловічих дезодоранти «Old Spice», 20 кухонних багаторазових запальничок, чим спричинив збитків на 1732 грн.

На цьому крадій не зупинився. 21-го червня на дитячому майданчику, що на вулиці Олеся Гончара, він викрав велосипед «Corso» вартістю 8000 грн.

Наступного дня у тому ж магазині «Аврора» злочинець тихцем потягнув чотири запальнички-пальника вартістю 99 грн кожна.

А вже 9-го липня в аптеці «Да Сігна Волинь» вкрав чотири креми «Віши» на загальну суму 2224,56 грн.

Допитаний у суді зловмисник свою вину визнав повністю та розкаявся. Як зазначив, збитки постраждалим він повністю відшкодував.

Врахувавши, що раніше судимий вчинив низку аналогічних злочинів та має частково невідбуте покарання, суд призначив йому сім років та один місяць позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер