<

Зоозахисники просять допомоги в нововолинців у пошуку пса, який зв’язаний скотчем 

16:00 | 24.12.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1812
/ коментарі 3

17-го грудня мешканці Нововолинська помітили на вулицях міста собаку, якому нелюди зав’язали мордочку скотчем. На жаль, допомогти бідоласі небайдужим не вдалось, адже тварина налякана та «не йде до рук».

Люди протягом декількох днів помічали собаку на вулиці Святого Володимира та Шахтарській. Як розповіли БУГу зоозахисники, пес намагався лапами здерти скотч. Жінка, яка стала свідком, хотіла надати допомогу, проте налякана тварина втікла.

Очевидці додали прикмети пса: пухнастий, хвіст закручений бубликом, триколірний, 30-35 сантиметрів заввишки. Зоозахисники організовували пошуки собаки, проте результат невтішний.

“Вже декілька людей написали, що бачили його, бігає з іншими собаками. Хотіли допомогти, але до рук не дався. Дуже прошу вас всіх, якщо побачите цього бідолагу, не залишайте напризволяще, спробуйте допомогти”, – йдеться у дописі.

Зазначають, якщо ж мешканці Нововолинська побачили собаку, проте не мають змоги допомогти, телефонувати до поліції або ж звертатись до ветеринарів та зоозахисників.




коментарів: 3
  1. зараз такий скотч часто неякісний що пес швидше за все вже справився з ним та здер, не переживайте так, собаки живучі створіння)
    Діліться в коментарях що б ви зробили з тим хто його намотав собаці:

    • якби на власні очі таке побачив то точно б не стримався та провчив би сволоту малолітню

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер