<

Жовто-сині стрічки, патріотичний грим та збір коштів на ЗСУ: як у Нововолинську відсвяткували День захисту дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 1.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1130
/ Коментарі відсутні

1-го червня в Україні відзначають День захисту дітей. У Нововолинську організували чимало цікавих заходів для малечі, яка долучилась до підтримки військових ЗСУ, створювала патріотичні малюнки та вироби.

Місто сяяло яскравими кольорами, дітки мали можливість взяти участь у майстер-класах, відвідати концерт, розмалювати центральну вуличку, зробити неперевершені фото разом з батьками та назавжди запам’ятати чудовий день свого дитинства.

Уже з 12:00 розпочались святкові заходи, маленькі мешканці втілювали увесь свій креатив в реальність. Дівчаткам вплітали в волосся жовто-сині стрічки, за бажанням робили аквагрим. Юні туристи проходили квест «У пошуках літа» та самостійно створювали вироби.

У Нововолинську діяв благодійний ярмарок, частину коштів з якого передадуть на допомогу ЗСУ. Майстри пропонували придбати патріотичне печиво, квіткові прикраси, мило ручної роботи та іграшки. Ціна на продукцію стартувала від 25-ти гривень, тому батьки охоче радували своїх діток.

Спортсмени ліцеїв міста взяли участь у велоквесті «Напруж мозок, ноги – мчи до перемоги» та зіграли в турнірі з футболу. Для майбутніх художників також тривав конкурс малюнку на асфальті. Активна малеча отримала в подарунок солодощі.

Свято завершилась анімаційною програмою у міському парку.

БУГ пропонує переглянути фоторепортаж зі святкування, шукайте у світлинах своїх героїв дня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок