<

Земельна ділянка, що розташована поряд з Низкиницьким монастирем, буде виставлена на аукціон

18:28 | 22.07.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
4062
/ коментарів 6

Земельну ділянку, що розташована поряд з Низкиницьким монастирем, буде передано на земельні торги у формі аукціону. Дана територія пролягає по дорозі до села Тишковичі Нововолинської громади, раніше належала до «яблуневого саду».

Йдеться про 3 гектари саду для подальшого ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Як зазначила начальниця відділу земельних відносин Світлана Орищук, участь у земельних торгах можуть взяти також й представники Низкиницького монастиря.

Окрім даної, на аукціон також буде виставлено 10 гектарів земельної ділянки поряд з шахтою №8. Ця територія прилягає до розміщення свинарників.




коментарів: 6
  1. Я чогось не зрозумів? У церков та монастирів, що належать до УПЦ МП, громади своїми рішеннями відбирають земельні ділянки, а тут будуть дозволяти брати участь у земельному аукціоні, щоб побудувати ще одну культову споруду? Це ж хто такий розумний у старостинському Грядівському окрузі? Світлана Орищук чи ще хтось, окрім неї, там є?

    • А отут треба подумати, Анатолію Миколайовичу. І добре, що наштовхнулися на це

      • Та що тут думати Василю? Все зрозуміло і ясно, як вдень! Це прихожани УПЦ МП в селі Гряди, які зазомбовані окупаційною церквою. Мав би втрутитися в ситуацію голова ОТГ “патріот” Б.Карпус, але він мовчить і чогось вичікує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота