<

Затриманого у Нововолинську наркоторговця з вулиці Чайковського можуть випустити під заставу 100 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 5.12.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Щодо продавця наркотиків із вулиці Чайковського у Нововолинську обрано запобіжний засіб  у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави вартістю 100 тисяч гривень.

Про це повідомив заступник начальника Володимир-Волинської прокуратури Іван Васьовчик.

Інтернет-видання “БУГ” раніше повідомляло про наркоточку на Чайковського, 46 у Нововолинську, де торгують наркотиками понад десять років. 29-го листопада правоохоронці провели обшуки помешкання наркоторговців.

img_1090

“Це кримінальне провадження внесене до ЄРДР 31-го березня 2016 року Нововолинським відділом володимир-волинської прокуратури. Тоді вийшла стаття на інтернет-виданні “БУГ” про наркоточку, яка працює понад 10 років. Відтак, підготовлено 16 клопотань про проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Ці заходи були погоджені Апеляційним судом Волинської області. Оскільки є зібрані фактичні докази, затримано одну особу та обрано щодо неї запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою і з правом внесення застави вартістю 100 тисяч гривень.

У Кримінальному процесуальному кодексі України чітко пише, що суд зобов’язаний призначити розмір застави”, – повідомив Іван Васьовчик.

Відтак, чоловік (з власних джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що затримана особа чоловічої статі), перебуває під вартою з можливим внесенням застави. Тільки наче насмішка виглядає формулювання у кодексі, що розмір застави не може бути завідомо непомірним для підозрюваного. Як відомо, родинний “бізнес” на Чайковського доволі таки прибутковий.

img_7173

“Машини приїхали в годині дванадцятій, до сьомої вечора стояли точно. Коли торговців брали, підходив до хлопців, питав. Сказали, що вже, напевне, кінець”, – розповіли свідки обшуку правоохоронцями помешкання наркоторговців.

Очевидно, продовження цієї історії може бути не зовсім таким, як передбачалося. З інформації, наданої перевіреним джерелом, стало відомо, що після обшуку наркоточки сторона підозрюваного начебто вже радилася з відповідними органами, як уникнути розголосу теми у мас-медіа, адже справу успішно “вирішують”.

img_7125
img_7142

За прогнозами компетентних осіб судове засідання у цій справі може відбутися через два-три місяці.

Фото з архіву редакції. Закутки вулиці Чайковського.




коментарів: 4
  1. Вы ,наверное,там охерели,если думаете выпустить подзалог.А что им эти 100тысяч,это ведь капля в море ,для них.Вот выпустите,заплатят они 100тысяч,и дальше будут торговать этой наркотой.Им же надо деньги отрабатывать,и для минтовки тоже надо.О придурки,просто слов нет

  2. бабло побеждает зло…відкупиться-це копійки для нього.отака ху…ня малятка.трьохденна виручка…

  3. Що головне мене цікавить–Чи поміняли міліцію на поліцію в нашому місті? Чи все ж таки треба залучити із столиці перевірку для цього всього що коїться на вулицях..і в цілому? Лесь.. питання до Вас..в першу чергу!Коли буде лад..і люди будуть спокійно жити і відпочивати ..коли наркоту і розбій приберете ?На всіх є заміна…за бездіяльність!Змінили Яника..зміним і Вас..пам’ятайте..або наведіть лад!Аваков не пошкодує..

  4. якщо 5 мусорів розстріляли ( не поділили награбоване ) біля києва- то ви хочете щоб в нововолинську навели лад ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер