<

«Закупляємо човни»: жителі Нововолинська скаржаться на чиновницький недоблагоустрій після дощу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:28 | 7.05.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 7

Мешканці Нововолинська в фейсбуці обурюються, що після дощу на вулицях міста – не пройти.

Користувачі оприлюднюють відповідні фото та звинувачують у цьому місцеву владу.

Вулиця Марка Вовчка… Закупляємо човни!!!”, – пише Таня Войтович у групі Нововолинськ інфо.

“Ганьба нашій владі!”, – додає користувачка.

В коментарях Віталій Шпур пише: 

“Вже скільки років ця вулиця непрохідна після дощу – важко уявити”.

Андрій Тичина розповідає в коментарях, що “нічого не міняється всі ті роки тільки ями глибші… Ось та сама вулиця” і скидає відео:

Допис у фейсбуці активно коментують:

Андрій Тичина: “А ще раніше років так 7,8 тому приходив головний інженер з зеленого хазяйства і показував, що по планах лижить асвальт, положили коли закривали другу шахту,… А його там і не було з заснування міста”.

Sveta Lavrenyk: “А пенсіонери або хворі, а таких багато,що мають робити? Вони ложки до рота донести не можуть, а ви про лопати. А їм лікаря треба викликати, швидку. Мера потрібно завезти і викинути в наші болота, нехай спробує вибратись. Але, на жаль, це тільки наші розмови. Потрібно брати приклад з шахтарів. “

Ольга Романова: “Якби ми жили в нормальній державі, то там людям, які самі собі будують житло, після виділення ділянки чи ділянок під забудову, за ДЕРЖАВНІ кошти прокладаються водо-, газо-, тепло-, каналізаційна, електрична та телекомунікаційна мережі. І обов’язково – дорога з твердим нормальним покриттям. А в нас при владі чомусь постійно злодії, які ніяк не нажруться. При закритті шахт повинні були виділятись кошти на осушення цих ділянок. Як в районі третьої шахти людям було позаливало підвали, то там вирили гідромеліоративні канали для осушення, а тут так і залишилось. Гроші пішли в чиюсь кишеню. Хто там тоді був генеральним директором по закриттю шахт? Де він зараз? Помер від раку? Нажерся! Видно, що люди намагались зробити дорогу, що багато попрацювали, щоб побудувати собі гарні будинки. Таких людей держава зобов’язана підтримати! Так що добивайтесь свого! Пишіть листи ще і ще. Всім підряд! В міську раду, в обласну, в Верховну, депутатам місцевим і Верховної ради, прем’єр-міністру…. Хтось таки допоможе. Повинні знайтись добрі люди”.

Дмитро Легович: “Питання стоїть дуже просто. Або є громада і вона бере ситуацію в свої руки, обо є купка одноосібників, які все життя будуть ходити до мера на уклін… Винуватити президента, владу, чи кого небудь, окрім себе самого… Це принципи життя…”

Sania Kozak: “Купляйте гондоли і запрошуйте туристів, як в Венецію.”

Благоустрій на бульварі Шевченка показує Сергій Козачук. Скаржиться: “І так з року у рік, від дощу і до дощу. Неодноразові звернення марні”.

На своїй сторінці в фейсбуці Неля Катиринець скаржиться на стан доріг після дощу на вулиці К.Савура (район хлібзаводу).

“Любо глянути” і недалеко від центра. А на що дивиться влада?”, – пише жінка.




коментарів: 7
  1. Я двадцять років в таких озерах прожив в самому центрі міста а там я бачу на фото Сокальська Лісна ще вам років 10 чекати терикон рядом можете підсипати кожен біля себе кому скількі треба)))

  2. Раніше надолужували, грейдера пускати по вулицях, а останніми роками й того добра немає.Вельмишановна місцева влада, все ігнорить.

  3. Вже надоїло стільки років просити місцеву владу зробити ту дорогу, в цьому році не піду вже зачекаю виборів ато тільки одні відмазки і не бажання працювати,… надіюсь прийде новий керманич міста який наведе порядок і буде дослухатись до людей а не лише про себе думатиме…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця