<

За три місяці обчистили 12 квартир та будинків у Нововолинську: крадіїв відправили на три роки за ґрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 15.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ коментарі 3

У Нововолинську двоє крадіїв проникали у квартири та будинки і виносили звідти гроші, побутову техніку та ювелірні вироби. Загальна сума вкраденого – понад 500 тисяч гривень. За крадіжки зловмисники проведуть понад три роки за ґратами.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, – повідомляють Волинські новини.

Нагадаємо, 21-го січня у Нововолинську затримали двох квартирних злодіїв.

З листопада 2019 року по січень 2020 року двоє чоловіків, один з яких судимий, здійснили 12 крадіжок у квартирах та житлових будинках в Нововолинську. Ще одного разу вони проникли у квартиру, але нічого не взяли.

Злочинці крали гроші, ювелірні прикраси, ноутбуки, годинники та навіть посуд. Загальна сума вкраденого – 520 тисяч 517 гривень.

Обоє крадіїв у суді визнали свою вину, не оспорюючи суми вкраденого.

Врахувавши всі обставини, суд призначив крадіям по 3,5 року позбавлення волі, приєднавши одному з них до вироку шість місяців невідбутого покарання.




коментарів: 3
  1. І що з того? Мене теж колись обікрав чоловік, якого зловили, судили ,потім він відбув покарання ,проте він мені нічого не повернув.Я ввпжаю ,що в цьому винне наше законодавство.Таких злодіїв потрібно карати примусовими роботами і щоб віддавали людям ті суми, які ( на які ) вони вкрали.Бо часто буває, коли їх зловлять, то вони аже збули те,що вкрали…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя