<

За несвоєчасне очищення сміттєвих майданчиків у Нововолинську директор ВУКГ отримав догану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 18.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

Директора виробничого управління комунального господарства Нововолинська притягнули до дисціплінарної відповідальності за ситуацію, яка склалася із нагромадженням сміття на майданчиках міста.

Про це стало відомо 18-го лютого під час засідання виконавчого комітету.

На критичну ситуацію з майданчиками зі сміттям неодноразово нарікали мешканці міста, публікуючи фото в соцмережах.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомив, що директор ВУКГ Артем Жигалюк не справляється із завданням, а відтак його притягнули до дисциплінарної відповідальності та позбавили премії.

“В минулу середу дав доручення здійснити вивезення сміття. Саночистка має 5 сміттєвозів, у штаті є більше ста працівників – сил для подолання цієї проблеми достатньо. У неділю із заступником здійснив об’їзд міста. Робив це і в понеділок, вівторок та середу. Ви не справляєтеся. Разом із тим, вивезення сміття здійснюється неякісно. Бригада на 15-му і 5-му мікрорайоні працює якісно і залишають чисті та охайні майданчики, а в інших місцях не так. Проведіть інструктаж із працівниками”, – звернувся мер до Жигалюка.

Директор ВУКГ пояснив, що із завершенням снігопадів, більше уваги приділили проблемі вивезення сміття. І домовилися із приватними підприємцями про допомогу, щоб максимально швидко розчистити майданчики.

“Через сильні інтенсивні снігопади підприємство було змушене приділити увагу першочерговій очистці доріг та тротуарів Нововолинської громади. Техніка була розподілена і на місто, і на села, а сніг протягом тижня йшов безперервно. Тому фізично не встигли доїхати до всіх сміттєвих майданчиків, які були засипані снігом”, – зазначив Жигалюк.




коментарів: 7
  1. Молодці, це певно вперше в історії. Нова команда наводьте порядки! Успіхів

  2. Такого свинства з “прибиранням” снігу в місті ще не було за останні 50років.Головна вулиця міста не прибрана

  3. Бортові машини сніг не чистять ! А сміття вчасно не забираєте. Техніка може і стара, а гроші за вивезення сміття з приватних будинків берете нові(тобто сучасні) !

    • А Ви праві! В цій ситуації потрібно зробити перерахунок за неотриманні чи отримані не в повному і неналежної якості послуги. Прошу дуже, пане Артеме.

  4. До чого тут снігопад і прибирання снігу таке вже виплітає…. є 5 одиниць техніки (мусоровозів) це 5 водіїв і по 1 помічнику для прибирання сміття. В сумі 10 чол. А в штаті 100 . Я гадаю 10 % погоди не зробили б. Не справляється так як і раніше. Міняти треба бо діла не буде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота