<

За день у Нововолинській лікарні повернули зір ще 11 пацієнтам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 3.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2121
/ Коментарі відсутні

2-го лютого у лікарні Нововолинська прооперували ще 11 пацієнтів. Загалом, завдяки офтальмологічній мікрохірургічній системі останнього покоління Stellaris, повернули зір уже 110 людям.

Відсутність захворювань зорового нерва та сітківки дасть змогу наступного дня після операції отримати високу гостроту зору та повернутися додому. Надалі зір буде ще покращуватися, повідомляють у фейсбуці лікарні.

“Безшовна факоемульсифікація з імплантацією інтраокулярної лінзи (штучного кришталика) – це «золотий» стандарт в офтальмології, найбільш безпечна і ефективна методика лікування катаракти”, – йдеться в дописі.

Наголошують, що перед операцією пацієнти обов’язково проходять комплексну передопераційну діагностику з консультативним висновком лікаря-офтальмолога. За потреби – надаються консультації інших спеціалістів.

Операція є цілком безпечною і вважається найменш травматичною. Триває всього 10-15 хвилин під місцевою анестезією (під наглядом лікаря-анестезіолога) з використанням високоточного ультразвукового устаткування.

Необхідний розмір кришталика для кожного окремого пацієнта розраховується індивідуально за спеціальною математичною формулою.

Завдання лікаря точно і вірно виконати вимірювання параметрів ока і ввести ці дані до спеціального приладу, який автоматично проведе обчислення оптичної сили ІОЛ.

Для імплантації використовують тільки сертифіковані в Україні моделі інтраокулярних лінз (ІОЛ) від відомих світових виробників Америки та Франції.

Хлап Катерина093 252 23 23




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер