<

З’явилася петиція до Зеленського з проханням вирішити екологічну ситуацію в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 29.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 16

На сайті Президента України зареєстрували електронну петицію до Володимира Зеленського, в якій просять вжити заходів та визнати Нововолинськ містом екологічної катастрофи, проводити на його території постійний державний екологічний моніторинг шкідливих викидів в атмосферу.

Автором петиції став нововолинський громадський активіст Віктор Степюк.

“Пане Президенте! На території міста вже десятиліттями працюють підприємства, які своїми викидами забруднюють атмосферу та навколишнє середовище, що призводить до катастрофічного збільшення в місті захворювань на рак та хвороби дихальних органів. Місцеві чиновники закривають на це очі, що спонукає жителів міста до висновку про наявність корупційних дій”, – йдеться в тексті петиції.

Віктор Степюк додає, що просить Зеленського, як гаранта прав і свобод громадян, втрутитися в ситуацію зі станом екології в Нововолинську.

“Місцева громада доведена до відчаю і, на мою думку, готова до акцій протесту”, – говорить автор документа.

Щоб підписати петицію, потрібно зареєструватися на сайті. Посилання на петицію шукайте ТУТ. Електронна петиція має набрати 25 000 тисяч голосів за 92 дні.

Нагадаємо, у Нововолинську обговорили екологічну ситуацію в місті та діяльність Кроноспану під гаслом “Хочу дихати”.




коментарів: 16
  1. Ще треба написати питицію шоб вирішили шось з кримінальною ситуацією в нововолинську

  2. А як на рахунок ливарного з труб якого майже вся таблиця Менделєєва вилітае в атмосферу

  3. Потрібно не писати петиції “царю-батюшке” та очікувати від нього вирішення питань, а самим намагатись організовувати своє життя у громаді так, щоб мати можливість впливати на обраних нами очільників. Інакше перетворимось у тих, хто падає на коліна перед своїм президентом (приклади з Росії дивіться в і-неті). Нашому Президентові на його рівні достатньо питань, які він має вирішувати.

  4. Мій син уже 2 роки на таблетках.Нама чим дихати були сильні приступи. Він задихається. Лікуємося уже у Луцьку.Нововолинськ корумповане місто. Людей за людей не мають. Давно потрібно міняти Сапожникова Мороза.Гроші кладуть у кармани а люди хочуть дихати… Це нормально???

  5. Так В чому питання власне? Якісь заміри, моніторинги проводили? Забруднене повітря чим? На Кроноспан звертались офіційно? А то виглядає як обіжаний роботодавцем працівник(який або прокрався або не робив роботу) намагається шкодити підприємству, або людина яка має якісь шкурні інтереси (земля тощо) .

  6. Гостю: “Мона” і конкретніше: “Учітеся, брати мої!
    Думайте, читайте,
    І чужому научайтесь…”.

  7. До кожного питання треба підходити з розумом. Можна вчитись все життя, а піти в інші світи дурнем. Кожному – своє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок