<

Зʼявилася пісня нововолинця Дениса Грищука для фіналу Нацвідбору Дитячого Євробачення-2023

20:37 | 25.09.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
815
/ Коментарі відсутні

Суспільне Мовлення оприлюднило пісні фіналістів Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023. Серед фіналістів співак з Нововолинська 12-річний Денис Грищук.

Представника України на Дитячому Євробаченні-2023 оберуть у фіналі Національного відбору, який відбудеться у неділю, 1-го жовтня, о 18:00. Фінал відбору транслюватимуть телеканали та сайті Суспільне Культура, сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та ютюб-каналі Євробачення Україна.  

Як і в попередні роки, переможця відбору визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%). За результатами опитування у Дії, членами журі фіналу стали: Ігор Кондратюк, Jerry Heil та ALYONA ALYONA.

За результатами жеребкування, у фіналі Національного відбору Денис Грищук виступить четвертим:

Нагадаємо, 12-річний Денис Грищук родом з Нововолинська, проте тимчасово проживає в польському Любліні. Каже, що його суперсила в тому, що він тверезо та реалістично дивиться на події, не ідеалізуючи їх. Переконаний: щоб чогось досягти — потрібно багато працювати.

Читайте також:

Співати любив з дитинства: фіналіст Нацвідбору дитячого Євробачення з Нововолинська брав участь у польському «Голосі країни».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота