<

«Яскравий приклад медреформи»: у Нововолинській громаді планують оновити ще одну амбулаторію

11:55 | 3.11.2023 / Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
2999
/ Коментарі відсутні

У селі Грибовиця Нововолинської громади відремонтували приміщення медичних пунктів тимчасового базування. Амбулаторія оснащена необхідним обладнанням для надання медичної допомоги та комфорту мешканців села.

Пацієнти даного медзакладу мають можливість отримати консультацію сімейного лікаря, котрий працює у медпункті, а також пройти фізіотерапевтичні процедури та здати аналізи.

Якісними медпослугами в амбулаторії можна скористатись завдяки новому обладнанню – електрокардіографу, гінекологічному кріслу, пеленальному та маніпуляційному столику.

Народний депутат Ігор Гузь спільно з заступницею нововолинського міського голови Ніною Шумською та головною лікаркою нововолинського центру ПМСД Ольгою Попікою і депутатом облради Андрієм Бокочем оглянули приміщення у Нововолинсь ких громадах, зокрема, обговорили можливість оновлення медпункту у Грядах.

«Хоч ФАПи своє віджили, проте дані амбулаторії це яскравий приклад медичної реформи. Тут є усе необхідне для надання медичної допомоги на місці, не менш важливо – здача аналізу крові, що при необхідності допоможе вчасно встановити діагноз пацієнту», – зазначив нардеп Ігор Гузь.

Медпункт у Грядах потребує оновлення, для цього намагатимуться залучити грантові кошти. Ремонтні роботи планують розпочати з наступного року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота