Якісно, смачно і доступно: чим приваблює відвідувачів пекарня «ВАШ ЛАВАШ» у Нововолинську
Одним з найулюбленіших закладів нововолинців, ось уже 2 місяці, є пекарня «ВАШ ЛАВАШ». Тут завжди людно, адже за цей порівняно короткий час містяни встигли полюбити смачну грузинську випічку. Тож тепер із задоволенням її купують.
Якщо раніше, щоб поласувати справжнім запашним Хачапурі, Люля-кебабом, Чахохбілі чи Самсою, потрібно було їхати в Грузію, чи Туреччину, то тепер це можна зробити й у Нововолинську. Страви нічим не відрізняються від тамтешніх. Вони аналогічні і за смаком, і за технологією приготування. Адже готує їх спеціально запрошений грузинський кухар з 10-річним досвідом роботи.
«Кухар-грузин готує усе тісто, з якого інші пекарі потім формують нашу випічку. Він самостійно вручну вимішує і розкачує тісто на булки, хліб і слойку. Він його робить за своєю власною рецептурою, яку тримає в таємниці і нікому не розкриває», – розповіла керівниця пекарні Марія Попова.
Продукція пекарні готується на місці – безпосередньо на очах відвідувачів. І вони просто із зали, або ж з вулиці через скляні вітрини можуть спостерігати за захопливим процесом приготування: від замішування тіста до випікання готової випічки.
Марія Попова запевняє: їхня випічка поєднує високу якість і вишуканий смак. В процесі приготування пекарі використовують лише якісну сировину, жодних напівфабрикатів, розпушувачів та підсилювачів смаку.
«Наш заклад особливий тим, що ми працюємо по грузинській рецептурі. В нас дуже смачно. Вся випічка власного виробництва. В нашій пекарні немає напівфабрикатів. Ми все робимо з якісної продукції, яка підтверджена сертифікатами якості. Всі продукти з яких ми готуємо – перевірені. Наприклад, м’ясо ми замовляємо тільки там, де є всі необхідні штампи від ветеринарних лікарів. Ми до цього дуже серйозно відносимось. Адже якість нашої продукції у нас на першому місці», – зазначила Попова.
Кожного дня відвідувачам пекарні пропонують лише свіжу випічку. Ту, що лишається нерозпроданою вкінці дня, роздають тим, хто цього потребує.
«В нас є кошик, який називається «Якщо можеш поклади, якщо треба візьми». І в той кошик ми складаємо все, що в нас лишилось не продане за день і люди, які цього потребують, чи хочуть їсти, можуть в будь-який час прийти і взяти. Ми не торгуємо вчорашньою випічкою, все тільки сьогоднішнє – щойно з печі. Свіже й ароматне», – каже очільниця пекарні.
Приваблює нововолинців і широкий асортимент продукції пекарні «ВАШ ЛАВАШ». Тут – випічка на будь-який смак: традиційні лаваш, хачапурі, чахохбілі, кубдарі, люля-кебаб, ашлама, самса, смачненькі грузинські пиріжки пеновані з різноманітними начинками та багато інших смаколиків.
«Особисто я дуже люблю самсу – це телятина зі спеціями з помідором і шашлик часниковий в слойці», – поділилась своїми уподобаннями Марія Попова.
Також у закладі можна випити холодного лимонаду, або ж філіжанку ароматної кави.
Не «кусаються» в пекарні й ціни. Вони тут доступні. До прикладу запашний лаваш – традиційний грузинський хліб вартує 10 гривень, хачапурі-мегрулі – 23 гривні, а люля-кебаб – 27 гривень.
Манять відвідувачів і акції, які постійно діють в пекарні: «Сотий покупець», «Картка улюбленого клієнта» та чимало інших.
«У нас є акція «Сотий покупець», яка діє кожного дня. Кожен сотий покупець обслуговується безкоштовно. Також у нашій пекарні є «Картка улюбленого клієнта»: коли відвідувач купує в нас випічку і напій, то ми ставимо йому печатку. І при наборі 9-ти таких печаток, 10-а випічка буде безкоштовною. Будь-яка на вибір покупця. Окрім цього, при покупці нашої продукції на суму 200 гривень ми даруємо відвідувачу 40-грамовий пакетик грузинських спецій. А щосуботи і неділі ми безкоштовно роздаємо діткам наші кульки з написом « ВАШ ЛАВАШ », – розповіла Попова.
Якщо ж прийти у пекарню не має часу, то можна замовити доставку улюбленої випічки додому чи на роботу.
«Від покупки на 200 гривень доставка безкоштовна і здійснюється за наш рахунок. А до 200 гривень вартує 35 гривень. На доставку можна замовити будь що з нашого асортименту. І випічку й напитки», – зауважила Попова.
Ще одна особливість закладу – традиційна грузинська технологія випікання випічки, завдяки якій вона – хрустка, ароматна і дуже смачна. Наприклад, лаваш печеться в спеціальній печі – тандирі.
Пекарня «ВАШ ЛАВАШ» поєднала в собі традиції випікання хліба та найсмачнішої випічки: натуральні інгредієнти, особливі спеції і велику кількість тепла, яку пекарі кожного дня вкладають у свою роботу.
«Ми готуємо з любов’ю для кожного нашого покупця. Ми стараємось. Ми вдосконалюємось. Постійно розширюємо наш асортимент. Робимо максимально комфортним обслуговування наших покупців. До нас варто зайти, бо ми – особливі. В нас немає аналогів виробництва», – наголосила Марія Попова.