<

Як сьогодні виглядає закинута шахта №1 у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 27.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3698
/ коментарів 14

Нововолинськ вважають порівняно молодим містом, яке утворили сім’ї, що переїжджали сюди задля роботи на промислових об’єктах. Шахта №1, яка знаходиться на вулиці Шахтарській, стала до ладу ще у 1954-му році. Місту пророкували великі здобутки у майбутньому у сфері вуглевидобування, але вже у 90-х роках копальні почали закривати.

На сьогоднішній день Шахта №1 «Нововолинська» – руїна. Світлини цієї частинки історії опублікували у спільноті Нововолинськ інфо.

У ті часи обіцяли роботу шахтарям та давали велике майбутнє копальні, однак її ліквідували. Місцеві кажуть, що скоро будівлі, які тісно пов’язані з історією заснування Нововолинська – будуть знесені.

«Нововолинськ – місто шахт у минулому…», – пишуть читачі у коментарях.




коментарів: 14
  1. А ті стінгазети – це історія. Можливо, варто їх дослідити, спробувати якісь записи віднайти?

  2. Корупція, злодійство, кумівство почалось дуже давно, а за часів гетьманства воно було в повному розквіті. Візьми любого гетьмана України, без суду і слідства їх можна ставити до стінки. Вони не торгували Україною на користь поляків, шведів, угорців,турок, росіян? Вони не ставили на посади своїх родичів? Чи може вони не наживалися на війнах, розширюючи свої землеволодіння? Чи вони не укладали таємні договори, із-за яких Україну як собача свора: царі, королі,хани інших держав, роздирали на шматки? Такий період історії України, як “Руїна” настав задяки кому? Так, завдяки таким як ми з тобою,Молох, гетьманам, які ділили -не – переділили Україну. До речі, період “Руїни” –це наше сьогодення.

  3. Там пройшло моє дитинство)Так як мама працювала там)Шкода що так занедбали

  4. О, мотлох уже узрів корупцію, злодійство та кумівство під очільництвом пєці. Рошенок забули відсипати й почало попускати? Гляди, так і сталіністом можна стати)))

  5. О, мoтлoх уже узрів кopyпцію, злoдiйcтво та кyмiвcтво під очільництвом пєцi. Poшeнок забули відсипати й почало пoпycкати? Гляди, так і cтaлiнicтом можна стати)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота